Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Nu mai e nicio conspiraţie: NASA se pregăteşte să facă primele fotografii ale planetei X / Nibiru!


planeta-xChiar înainte ca Pluto să fie retrogradată de la statutul de planetă la cea de „planetă pitică”, existau zvonuri că în spaţiul cosmic ar mai fi o a zecea planetă, cunoscută sub numele de „planeta X” („X” poate fi interpretat şi ca numărul 10 în sistemul roman de numerotare, nu doar având sensul de „necunoscut”).

Deşi se spune că NASA ar fi observat în secret planeta X încă din anii 80, însă nu a făcut publică existenţa ei, totuşi oamenii de ştiinţă nu cred într-o asemenea conspiraţie. Mike Brown, un binecunoscut astronom, crede în existenţa planetei X şi mai crede, de asemenea, că aceasta va fi observată de către NASA în următorii 2 ani. Brown spune că aproximativ 10 grupe de cercetători din întreaga lume se află în căutarea planetei X, aşa că există o mare posibilitate ca aceasta să fie descoperită cât mai curând.

Rapoartele indică faptul că planeta X (sau „Nibiru” cum îi spun entuziaşti fanii scriitorului Zecharia Sitchin) se află în prezent în apropierea afeliului (punctul cel mai depărtat de Soare de pe orbita unei planete), care este la aproximativ 1000 UA (1 UA = distanţa de la Soare la Pământ). Se spune că planeta X ar putea fi de 4 ori mai mare decât Pământul, ceea ce înseamnă că ar fi ceva mai mică decât planetele Neptun sau Uranus.

Oamenii de ştiinţă sunt de acord cu faptul că planeta X ar trebui să fie reperată în cât mai scurt timp, totul fiind o chestiune de „cine o descoperă primul”. Poate că o vor face chiar chinezii, şi nu NASA, din moment ce ei au inaugurat recent un telescop extrem de puternic…