Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pe o fostă planetă, Rahab, se găseau Lucifer şi îngerii săi căzuţi? A fost această planetă distrusă şi în locul ei a apărut actuala centură de asteroizi dintre Marte şi Jupiter?


Potrivit oamenilor de știință, ar trebui să existe o planetă între Marte și Jupiter, dar tot ce găsim este centura de asteroizi. Dar, conform unei teorii religioase (care se bazează pe Biblie), în „Cartea Cărţilor” există mai multe dovezi care arată că o planetă a existat odată în locul centurii de asteroizi (planeta Rahab), despre care se vorbeşte în mai multe locuri: Iov 26, Psalmi 89, Isaia 51, Ezechiel 28.

Tot conform acestei teorii bizare, Rahab era casa lui Lucifer, unul dintre heruvimii de rang înalt din Regatul lui Dumnezeu. În Rahab s-ar fi găsit mai multe porţi stelare, prin care „îngerii căzuţi” ai lui Lucifer ar fi făcut călătorii în tot spaţiul cosmic.

Înainte de crearea lui Adam, civilizațiile îngerilor cerești trăiau și coabitau pe mai multe corpuri cereşti din sistemul nostru solar – Pământ, Marte, Rahab şi pe Lună (Rahab era cea de-a cincea planetă a sistemului nostru solar).

Cei care au reuşit să decodeze codul biblic au aflat că acolo s-ar afla scris faptul că Rahab era într-adevăr „cartierul general” al lui Lucifer, cel care a vrut să se ridice mai presus decât creatorul său, Dumnezeu. Însă, nenorocirea s-a întâmplat. Dumnezeu a trimis în sistemul solar un corp ceresc masiv, care s-a ciocnit cu Rahab, iar această planetă a fost complet distrusă. Distrugerea lui Rahab a provocat, de asemenea, şi devastarea atmosferei planetei Marte, care, brusc, nu a mai putut susţine viaţa, deşi şi aici trăiau o mulţime de „îngeri căzuţi”. Asteroizii formaţi în urma distrugerii planetei Rahab au bombardat Pământul, ucigând dinozaurii și populația de îngeri pre-adamici care se găseau pe Terra.

Interesant că în teoria cercetătorului Zecharia Sitchin, care a studiat tăbliţele sumeriene, apare şi acolo o mare planetă, Tiamat, care a fost distrusă în urma impactului cu o altă planetă gigant (vedeţi articolul – Tiamat, marea planetă distrusă de Nibiru). Aşadar, e posibil ca Rahab = Tiamat…

 


Lasă un comentariu