Chiar e adevărat!? Într-un document guvernamental american secret, dar declasificat, se vorbeşte despre posibila întâlnire a unui ofiţer cu 2 extratereştri, în deşertul din New Mexico, pe 25 aprilie 1964! Sursa: „Biblioteca Reagan”


Cea mai cunoscută „prăbușire extraterestră” din istorie (cea de la Roswell din 1947) a fost în sfârșit confirmată în documente scurse de guvernul SUA. Și a fost, de asemenea, confirmat faptul că oficiali americani s-au întâlnit cu doi extratereștri, în timpul unei „întâlniri oficiale”, aproape 20 de ani mai târziu.

Prima pagină a documentului aduce aminte de „Project Aquarius” și „Project Sigma” – două nume confirmate anterior de guvernul SUA. Iar pe una dintre singurele pagini neredactate, se afirmă că la 7 iulie 1947 – data incidentului de la Roswell – a fost începută o „operațiune secretă pentru a asigura recuperarea epavei acestui obiect pentru studiu științific”.

Dar adevărata bombă se află într-o altă pagină, unde se susține că pe 25 aprilie 1964, un ofițer de informații din Forțele Aeriene Americane a avut o întâlnire „de gradul zero” în deșertul din New Mexico. Acesta a fost cunoscut sub numele de „incidentul Lonnie Zamora”, în care un ofițer de poliție a susținut că a văzut două persoane lângă un obiect strălucitor care s-a ridicat ulterior în aer. A fost întotdeauna negat de oficialii americani – la fel ca majoritatea întâlnirilor cu OZN-uri – dar documentul intră în detalii amănunţite despre ceea ce s-a întâmplat de fapt. Acesta afirmă despre Proiectul Sigma:

„Proiectul Sigma: Misiunea sa a fost aceea de a stabili o comunicare cu extratereştrii. Proiectul a avut un succes pozitiv în 1959, când SUA a stabilit comunicări primitive cu extratereştrii. La 25 aprilie 1964, un ofițer de informații al Forţelor Aeriene Americane a întâlnit doi extratereștri într-o locație prestabilită din deșert în New Mexico. Contactul a durat aproximativ trei ore. Ofițerul Forțelor Aeriene a reușit să facă schimb de informații de bază cu cei doi extratereștri. Acest proiect continuă la o bază a forțelor aeriene din New Mexico”.

Documentele aduce aminte și de alte proiecte secrete, cum ar fi Snowbird, care confirmă o misiune de testare a pilotajului unei aeronave extraterestre recuperate. O notă din partea de jos a paginii afirmă că versiunea declasificată a fostului document „secret” are o probabilitate de autenticitate de 90%. Anterior documente similare au fost parțial considerate ca fiind „false” de către FBI, dar încă nu au fost făcute comentarii cu privire la cele menţionate mai sus.

Sursa: reaganlibrary.gov (pagina 16).

ATENŢIE! Documentul .pdf, al cărui link este cel de mai sus, provine dintr-o sursă guvernamentală americană „Reagan Library”, adică „Biblioteca Reagan”, care face referire la arhiva fostului preşedinte american Ronald Reagan. Biblioteca este susţinută de o instituţie guvernamentală americană – National Archives and Records Administration.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock