Ascunde Elita Globală un secret teribil, prin care minţile noastre sunt oprite să mai gândească liber?


Adevărul este că trăim vremuri grele în întreaga lume, în care o uriaşă propagandă ia locul logicii, raţiunii şi bunului simţ. Iar această mare propagandă produce o obedienţă a minţii umane faţă de Elita Globală. Şi, din păcate, trebuie să semnalăm următorul fapt trist – pe măsură ce tot mai mulți oameni sunt incapabili și nu doresc să folosească logica și raționalitatea, aceste calități scad din importanţă și ar trebui abandonate, pentru că nu servesc la nimic, nu mai sunt utile.

Suntem forțaţi și constrânşi să renunţăm la logică și raționalitate… dar de ce? Încrederea în schema de guvernanță globală a Elitei Mondiale depinde în totalitate de abandonarea logicii și a raționalității. Și, pentru a produce acest tip de încredere, organizaţii globaliste ca Forumul Economic Mondial (World Economic Forum) creează o propagandă uriaşă, pentru a vă convinge că autoritarismul propus de ei ar fi umanitarism. Dar, nu este!

Forumul Economic Mondial cere o „Mare Resetare”. Dar, nimeni (cu excepția Elitei Globale) nu solicită o Mare Resetare. Toată lumea (cu excepția Elitei) solicită restabilirea completă a libertăților care ne-au fost luate în ultimul an.

Atenţie! Pandemia a fost şi este folosită ca şi catalizator (pretext) pentru a conduce o revoluție globală împotriva suveranității naționale, împotriva drepturilor individuale și împotriva libertății economice.

Propaganda pentru Marea Resetare este o manipulare mentală incredibilă, folosindu-se în mod subtil frica și mesajele subliminale, pentru a crede în clasa salvatoare a Elitei Globale. Într-un videoclip publicat în anul 2020, direct pe site-ul Forumului Economic Mondial, ni se prezentau „8 predicții pentru anul 2030”, ca, de exemplu, „Nu vei mai deține nimic şi vei fi fericit” sau „Vei mânca mult mai puțină carne, căci e bine pentru mediul înconjurător” ori „Va exista un preț global pentru carbon.”

Cu alte cuvinte, Marea Resetare presupune că noi vom avea o mulțime de reguli noi de respectat; altfel, vom fi pedepsiţi pentru neascultare!

La baza conștiinței umane, există două impulsuri. Primul este: cedează, predă-te. Al doilea este: exprimă-ţi puterea. Învățătura fiecărei societăți autocrate este: nu vă folosiți puterea. Dar, când urmaţi a doua cale, când vă exprimaţi puterea minţii, se întâmplă lucruri remarcabile, iar vălul iluziei care vă înconjura se topește.

V-ați născut pe această planetă pentru a servi ca sclavi pentru o clasă oligarhă nebună? Sau ca indivizi liberi? Atunci, trebuie să vă protejaţi mintea împotriva propagandei. Când faceți acest lucru, veți descoperi că există mult mai mult potențial în viața voastră! Singurul lucru pe care Elita Globală se teme mai mult ca orice este existenţa unei populații de indivizi liberi în gândire, prosperi, care nu au absolut nicio nevoie de control din afară.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO