Mare furtună britanică din 1987 şi legătura ei cu „Alchimistul negru”


În octombrie 1987, a avut loc cea mai mare furtună din ultimii 300 de ani, care s-a înregistrat în părțile sudice ale Regatului Unit; calamitatea a ucis cel puţin 22 oameni, a făcut miliarde de lire sterline daune materiale și a lăsat temporar sute de mii de case fără electricitate. Vremea severă din primele ore ale zilei de 16 octombrie 1987 a cauzat rafale de vânt care atingeau chiar şi 180 de km/h!

Foarte interesant e faptul că acest eveniment a dat naştere unei cărţi, numite „Alchimistul Negru” („The Black Alchemist”) a scriitorului Andy Collins. Cartea poate fi cumpărată de pe amazon.com, iar în descrierea ei putem citi:

„‘Alchimistul negru’ este o relatare reală a unor evenimente adevărate terifiante. Coșmarul începe atunci când Collins și prietenul său, Bernard G., vizitează o biserică retrasă din Sussex Downs din sudul Angliei, ca parte a unei căutări psihice. Ei caută o comoară egipteană veche, un toiag de aur cunoscut sub numele de Staul din Nizar, adus în Anglia în timpul cruciadelor. Cu toate acestea, în loc să găsească o relicvă egipteană demult pierdută, ei descoperă un vârf de lance de piatră, inscripționat cu simboluri magice. Prin investigații suplimentare, ei descoperă că acest artefact a fost ascuns, ca parte a unui ritual ocult întunecat, de către un personaj pe care îl numesc Alchimistul Negru. Collins și Bernard sunt apoi împinși într-o serie de confruntări îngrozitoare.

Apoi, după primul uragan din Marea Britanie în aproape 300 de ani, Alchimistul Negru inițiază următoarea fază a marii sale lucrări – crearea unui Anticrist, un al doilea Adam, luând forma unui copil sfânt, cu o putere nespusă. Chiar dacă Bernard vrea acum să iasă din această aventură periculoasă, Collins îl convinge că este ceva ce nu pot ignora, stabilind o confruntare finală în Sussex Downs”.

Și, de-a lungul anilor, există mai multe povești despre alte persoane care au experimentat viziuni și vise ciudate despre noaptea şi ziua uraganului din Marea Britanie din octombrie 1987…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock