„Ciocănitoarea rusească” – o maşinărie de transmisii electromagnetice, putea produce cutremure şi influenţa comportamente umane? Legătura-bombă cu accidentul de la Cernobîl


„Ciocănitoarea rusească” este o serie de transmisii electromagnetice care a început în 4 iulie 1976, folosindu-se transmiţătorii amplificatori Tesla. Transmisiunile interferau comunicaţiile de pe tot întinsul planetei în interiorul benzilor 3 – 30 de Mhz şi pulsau cu o rată de 10 rotaţii pe secundă, ceea ce cauza un păcănit interceptat de radio transmiţători – de aici şi numele de „ciocănitoare”.

Care era scopul „Ciocănitorii ruseşti”? Au existat multe speculaţii, care variau de la modificarea vremii până la cauzarea de disfuncţii mentale şi emoţionale anumitor populaţii ţintă.

Nord-vestul SUA a fost „bombardat” în continuu cu unde de frecvenţe extrem de joase setate la un nivel menit să se potrivească cu frecvenţele biologice. NBC a recunoscut că scopul „Ciocănitorii ruseşti” era de a influenţa comportamentul uman.

Unul dintre principalii transmiţători amplificatori Tesla şi-a încetat activitatea în 1986 din cauza exploziei de la centrala Cernobîl, din apropierea Kievului, Ucraina, reactorul fiind principala sursă de putere a acestuia. Unii observatori au sugerat chiar că Cernobîl ar fi fost sabotat de forţele din Vest tocmai pentru a întrerupe transmisiunile „Ciocănitoarei”.

În 1978, revista „Specula” oferea detalii despre acest proiect: un semnal electromagnetic stabilit la anumite frecvenţe poate fi transmis prin pământ. Atunci când unghiul de incidenţă cu suprafaţa pământului este un multiplu de 30 de grade, semnalul va forma unde statice în pământ, iar în anumite cazuri poate induce efectul de coerenţă în undele din magma terestră. Oricine poate induce cutremure cu epicentrul la distanţă şi perturbări atmosferice severe într-o zonă specifică.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO