Preşedintele american Nixon ştia de existenţa extratereştrilor pe Terra? „Sunt atât de avansaţi, încât chiar ți-ar taia răsuflarea!”


Mulţi preşedinţi ai Statelor Unite s-au arătat interesați de viața extraterestră și de obiectele zburătoare neidentificate (OZN-uri). De pe vremea lui Eisenhower până la Trump şi Biden, lumea a ajuns să cunoască acest fenomen misterios – viața care poate exista dincolo de Pământ.

Unul dintre preşedinţii americani care a fost interesat de fenomenul ozenistic / extraterestru a fost Richard Nixon. Conform cărții din 2015 „Președinții și OZN-urile: o istorie secretă de la FDR la Obama”, practic toți preşedinţii americani au vrut să facă publice cunoștințele despre obiectele zburătoare neidentificate, dar au fost blocați de oficiali ai serviciilor de informatii. Potrivit autorului cărții, Larry Holcombe, Nixon era convins că un nivel limitat de dezvăluire a OZN-urilor i-ar asigura locul în istorie. El a făcut eforturi extraordinare pentru a păstra aceste informații pentru posteritate, așa cum susțin rapoartele mai recente.

Robert Merritt, un informator federal din epoca Watergate, a dezvăluit o scrisoare în care președintele Richard Nixon a confirmat existența extratereștrilor. Scrisoarea a fost făcută publică de jurnalista și cercetătoarea Linda Moulton Howe. Mărturia lui Merritt este coroborată de cea a lui Douglas Caddy, un bărbat care a acționat ca avocat al părților condamnate în scandalul Watergate și care a susținut că știe unde este ascunsă scrisoarea lui Nixon de divulgare a extratereştrilor.

Merritt și-a dezvăluit cele trei întâlniri cu președintele Nixon într-o locație subterană, aflată sub Casa Albă. În timpul primei întâlniri, președintele i-a citit cu voce tare lui Merritt o scrisoare scrisă cu propria mână, în care a dezvăluit că protejează o ființă extraterestră. Oamenii de știință de la Los Alamos au învățat în cele din urmă să comunice cu acea ființă, dezvoltând vaste cunoștințe din această interacțiune, ajutându-i să obțină tehnologii și cunoştinţe avansate. După ce a citit-o, Nixon a sigilat scrisoarea într-o capsulă a timpului, ascunzând-o undeva în Casa Albă.

A doua întâlnire avea să-i dea lui Merritt o copie a scrisorii. Misiunea lui a fost să o dea consilierului pentru securitate națională de la acea vreme, Henry Kissinger. Nimeni altcineva nu putea ști de existența scrisorii. Ani mai târziu, co-autorul scrisorii, Douglas Caddy a anunțat Arhivele Naționale că acea capsulă se află încă la Casa Albă și că va dezvălui locația ei, dacă va fi publicată.

Ca persoană interesată de istorie, politică, teorii ale conspirației și existența vieții extraterestre, Linda Moulton Howe a început să urmărească evenimentele. Howe a descoperit că există un document care a dezvăluit accidental existența capsulei timpului ascunsă în Casa Albă și conținutul acesteia.

La un moment dat, preşedintele Nixon a spus că „Star Trek” este învechit, raportată la tehnologia deţinută de extratereştri. El a râs și a spus: „Robert, sunt atât de avansaţi, încât chiar ți-ar taia răsuflarea!”

Întrebarea este următoarea: De ce i-ar încrede Nixon lui Merritt un astfel de secret și subiect (despre extratereștri) care nu are nimic de-a face cu scandalul Watergate?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO