Sandale vechi de 9.000 de ani la fel de bine lucrate ca cele de astăzi!?


Imagine: newstrack.com + prelucrare proprie

Profesorul Luther S. Grussman, de la Universitatea din Oregon, a găsit în estul deșertului Nevada, în peştera Lamos, 200 de perechi de sandale, la fel de bine lucrate de fabricantul lor ca sandalele văzute azi pe plajele din Saint-Tropez sau Miami. Un test cu carbon 14 a relevat că aveau peste 9.000 de ani! Cine făcea sandale de calitate atât de mare acum 9.000 de ani? Oamenii din peşteri!?

Cu toate acestea, aceste sandale sunt chiar recente în comparație cu amprenta unui pantof descoperită într-un zăcământ de cărbune de la Fischer Canyon, comitatul Pershing, tot în Nevada. Pe acest zăcământ urma talpei este atât de clară, încât urmele de fir tare cu care a fost cusută sunt vizibile. Totuși, amprenta ar avea o vechime de peste 15 milioane de ani! Or, până în prezent, apariția omului nu era admisă decât în urmă cu 13 milioane de ani… Și 2 milioane de ani reprezintă o perioadă însemnată.

De unde provine atunci această amprentă? De la un reprezentant al unei rase extraterestre?

Expediția paleontologică din China populară, condusă de doctorul Chow Ming Chen, a făcut o descoperire similară în 1959, în deșertul Gobi. Pe o stâncă de gresie se află amprenta perfectă a unei tălpi, care a fost estimată la o vechime de mai multe milioane de ani. Exploratorii nu i-au putut explica existența…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO