Profesorul român Grigore Gral Albu (care a murit, Dumnezeu să-l odihnească în pace) deţinea harta Atlantidei, pe care nimeni nu o avea! Dar n-a fost băgat în seamă de nimeni…

 • 682
 •  
 •  
 •  
  682
  Shares

harta-atlantideiPe 20 ianuarie 2012, în urma unui accident vascular cerebral suferit în 27 decembrie 2011, a încetat din viaţă domnul Grigore Gral Albu, profesor şi scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor din Bucureşti, un prieten deosebit al revistei “Lumea misterelor”.

S-a născut pe 27 decembrie 1941 în comuna Seaca, judeţul Olt, dar a fost înregistrat la primărie pe 21 ianuarie 1942. La vîrsta de cinci ani, în urma unui stupid joc de copii, acesta şi-a pierdut vederea, dar acest fapt nu l-a împiedicat să urmeze studiile Liceului de nevăzători din Cluj, Facultatea de Filozofie generală şi apoi Facultatea de Limba şi Literatura Română din Bucureşti. La vîrsta de 18 ani a devenit membru al Uniunii Scriitorilor din Bucureşti. Toată existenţa sa a fost o luptă, în care a demonstrat că îşi poate depăşi condiţia de nevăzător. De-a lungul vieţii, Grigore Gral Albu a publicat: Carte de vizită (versuri, Editura E.S.P.L.A. -1968); Daruri (versuri, la Editura Eminescu – 1972); Pasul de taină (versuri, la Editura Dacia – 1979); Lungul drum al nopţii către zi (microroman, Editura Litera – 1981); Aşteptare (versuri, Ed. Cartea Românească – 1990); Basorelief pe ochi închis (versuri, Casa E.V.I.O. de Tipărituri -1993); Ertfragtu Kogayon Dyatra – Cartea dată de ursitar poporului român (un studiu dedicat Monumentului de la Sarmizegetusa, la Casa E.V.I.O. de Tipărituri – 1994); Furnon Kogayon Dyatra – Cartea despre Iisus Hristos după înscrisuri Mesia (la Casa E.V.I.O. de Tipărituri – 1995).

A părăsit învaţămîntul în 1996 şi a organizat, la cerere, cursuri de sermoterapie în 16 localităţi din România. Scriitorul şi profesorul Grigore Gral Albu a fost şi un mare specialist în citirea runelor. In 1990 a publicat cercetarea Despre compromisul protocreştin în înscripţiile de la Basarabi, iar în anul 2000 a organizat mai multe expoziţii cu documentele despre Jalomis, ritualul naşterii la traco-geto-daci, citite în peştera Ialomicioarei din munţii Bucegi şi nu numai. Din anul 1990 şi pînă în ultimele clipe a întreprins un lung şir de cercetări, dezvoltând principiile sermoterapiei, metodă prin care a rezolvat peste 8.000 de cazuri, unele dintre acestea declarate de medici ca incurabile. I-a fost dat să plece din această lume exact în aceeaşi zi în care a venit.

Sursa: elianacorina.com

Grig, aşa cum îi spuneau cei apropiați, a fost clarvăzătorul a cărui menire a fost aceea de a scoate la lumină istoria atât de ocultată a acestui neam românesc, a fost omul de știință care şi-a dedicat întreaga viață descoperirii codului fonogenetic al limbii pe care o vorbim cu atâta drag.

Profesorul Grigore Albu Gral a expus, în cadrul mai multor expoziţii, 44 de texte runice descoperite și interpretate de el. Runele sunt concepte religioase care sunt mișcate într-un spațiu holografic reprezentat prin figuri geometrice. Iată ce declara profesorul în cadrul unei expoziţii: „Această expoziție indică cea mai veche scriere omenească moștenită de la atlanți, mai bine zis de la zeii atlanți”.

În expoziţiile sale, profesorul a expus harta Atlantidei, pe care nu o are nimeni, în afară de România, hărțile Africii, așa cum arătau ele în perioada atlanților, hărți ale Americii de Nord și de Sud, cum erau după cutremur. Toate aceste lucruri, toate aceste informații istorice extraordinare, pe care le-a revelat profesorul Albu, nu sunt promovate bineînțeles de marii „academicieni” și „savanți” ai țării, care aparțin unor anumite grupuri de interese. Profesorul a fost dat ușor și în mod politicos la o parte, pentru a nu i se promova știința, iar istoria românilor să rămână așa cum ne-au scris-o alții.


 • 682
 •  
 •  
 •  
  682
  Shares