Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O nouă fotografie incredibilă NASA demonstrează prezenţa unei masive „nave spaţiale-mamă” deasupra Pământului. Poate o fi celebrul satelit Black Knight…

  •  
  •  
  •  
  •  

blank
Click pe imagine pentru MARIRE

Acum mai bine de 10 zile scriam un articol despre posibila surprindere de către sateliţii NASA a ceea ce pare a fi un uriaş dragon (http://www.lovendal.net/wp52/nasa-a-fotografiat-un-dragon-in-aer-ce-era-survolat-de-un-avion-militar-sau-murdarie-pe-camera-foto/) ce era survolat de un avion militar. O altă fotografie făcută de NASA din spaţiu, deasupra Pământului, face din nou senzaţie pe Internet, căci a surprins o masivă navă spaţială de origine necunoscută!

Userul Streetcap1 de pe YouTube a avut un ochi de vultur observând această navă spaţială gigantică. Fotografia originală este AICI: http://eol.jsc.nasa.gov/sseop/images/ESC/large/ISS006/ISS006-E-51192.JPG, iar această navă nu se poate observa decât după o mărire a părţii superioare a fotografiei. Nava seamănă mult cu un OZN, având o formă cilindrică.

Unii cred că e vorba de misteriosul satelit „Black Knight”. Ce este el…putem afla din articolul acesta din 2011: https://www.lovendal.ro/wp52/haloul-misterios-din-hawaii-a-fost-declansat-de-semnalele-emise-de-misteriosul-satelit-black-knight/:

În anul 1953, cu 4 ani înainte ca URSS să lanseze Sputnik I, primul satelit lansat de om, „Black Knight” a fost observat de către Dr.Lincoln La Paz, de la Universitatea din New Mexico. Cum diverse rapoarte circulau în jurul lumii, Departamentul de Stat al SUA l-a însărcinat pe Clyde W.Tombaugh (descoperitorul planetei Pluto în 1930) să încerce desluşirea misterului. Dar Pentagonul n-a dat publicităţii niciodată rezultatele Dr. Tombaugh.

Ca şi cum misterul n-ar fi fost destul, s-au primit o serie de mesaje ciudate de pe Black Knight. Un operator pretinde că, decodând aceste mesaje ciudate, a reuşit crearea unei hărţi stelare, care este centrată pe steaua Epsilon Bootis, aşa cum ea era văzută de pe Pământ acum 13.000 de ani. Aşadar, era „Black Knight” o carte de vizită extraterestră?

Alţii zic că nu e vorba altceva decât de o murdărie pe lentilele camerei foto al satelitului NASA. Voi ce credeţi că este?


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu