O bătrână din 1968 făcu o profeţie groaznică pentru anii aceştia: „cel de-al treilea război mondial va izbucni brusc, dintr-un loc neaşteptat”


În lume au apărut de-a lungul timpului o mulţime de profeţii, dar aceasta – de care vă vorbesc în articolul de faţă – mi se pare chiar una interesantă. Ea a fost publicată pe site-ul inthebeginning.com, fiind vorba de o profeţie făcută în anul 1968, de o femeie în vârstă de 90 de ani, din Valdres (Norvegia), care pretindea că a avut o viziune a lui Dumnezeu. Evanghelistul Emanuel Minos a avut ocazia să se întâlnească cu această femeie la locuinţa ei şi i-a notat profeţia. Prin anul 2007 a hotărât să o publice, înțelegând că trebuie să împărtășească viziunea femeii şi altora.

Femeia din Valdres era o creștină credibilă, cu o bună reputație printre toți cei care au cunoscut-o. Ea pretinde că a avut viziunea izbucnirii celui de-al treilea război mondial, dar şi a venirii lui Iisus pe Pământ. Iată ce ne spune femeia vizionară:

1. „Mai înainte ca Iisus să vină pe Pământ şi să se declanşeze războiul mondial, va exista o stare de destindere internaţională, cum n-am mai fost înainte. Va exista pace între super-puteri în est şi în vest şi va fi o lungă pace. În această perioadă de pace, multe ţări vor fi dezarmate, ca şi Norvegia. Atunci când nu vom fi pregătiți, cel de-al treilea război mondial va izbucni într-un mod în care nimeni nu ar fi anticipat, și dintr-un loc neașteptat”.

Comentariu Lovendal: Foarte interesantă referirea la pacea dintre est şi vest (ţările comuniste şi ţările capitaliste), făcută în anul 1968, când „războiul rece” dintre cele două blocuri (comunist şi capitalist) a atins apogeul. Cum a previzionat doamna din Norvegia că în 1989 se va prăbuşi comunismul în Europa de Est?

2. „O toleranţă nemaiîntâlnită îi va cuprinde pe creștini, care se vor îndepărta de creştinismul adevărat. Ei nu mai vor să audă despre păcat și har, despre învăţături și evanghelii, despre pocăință. În schimb, va veni un înlocuitor: creştinismul prosper. Lucrul important va fi acela de a avea succes, de a fi cineva, de a avea lucruri materiale, aspecte pe care Dumnezeu nu ni le-a promis niciodată. Bisericile şi casele de rugăciuni vor fi din ce în ce mai goale. Distracția, arta și cultura vor invada bisericile, în loc ca accesul să fie pus pe pocăință”.

Comentariu Lovendal: Într-adevăr, se constată că bisericile sunt din ce în ce mai goale în zilele noastre, iar unele biserici au tendinţa să se transforme în lăcaşuri de cultură şi distracţie, în loc de lăcaşuri religioase.

3. „Va fi o dezintegrare morală pe care vechea Norvegie nu a experimentat-o ​​niciodată. Oamenii vor trăi împreună ca și cum ar fi căsătoriţi, dar fără actul căsătoriei. Vor fi multe păcate înainte de căsătorie, precum și multă infidelitate în căsnicie, ca şi cum ar fi una normală. Chiar înainte de venirea lui Iisus, vor exista programe TV pe care nu le-am mai experimentat niciodată. Televiziunea va fi plină de o violență îngrozitoare, învăţându-i pe oameni să se ucidă între ei și să se distrugă între ei (…) Scenele se*uale vor fi, de asemenea, prezentate pe micul ecran, cele mai intime lucruri care se regăsesc într-o căsătorie.”

Comentariu Lovendal: Foarte exacte şi aceste profeţii, care descriu, cu fidelitate ceea ce se întâmplă în societatea actuală în întreaga lume, nu doar în Norvegia.

4. „Oamenii din țările sărace vor trece în Europa. Ei vor veni și în Scandinavia, și în Norvegia, şi vor fi atât de mulți, încât populaţia autohtonă îi va respinge, fiind tratați ca evreii înainte de cel de-al doilea război mondial”.

Comentariu Lovendal: Fenomenul migraţiei populaţiei sărace din Asia şi Africa către Europa (inclusiv către Norvegia) este descris exact în această profeţie, într-un an (1968) când acest fenomen era extrem de rar şi izolat.

5. „Eu nu voi avea parte de evenimentele acestea, dar voi da. Iisus va veni și va izbucni cel de-al treilea război mondial, un război scurt. Tot ceea ce am văzut în războiul anterior este doar un joc de copii în comparație cu acest război mondial, care se va încheia cu o bombă cu nucleară. Aerul va fi atât de poluat, încât abia vom putea respira. Vor fi acoperite mai multe continente, Japonia, Australia si naţiunile bogate. Apa va fi contaminată şi nu vom mai putea cultiva solul”.

Comentariu Lovendal: Profeţia fiind făcută în anul 1968 unui preot tânăr, aceasta înseamnă că profeţia ar trebui să se împlinească în anii următori. Să sperăm că cel de-al treilea război mondial nu va mai apărea nicodată şi totul să rămână la nivelul de profeţie…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO