Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Domul din Milano, celebră catedrală creştină, e plin de simboluri New Age şi Illuminati: zodii, ochiul în piramidă…

251

blankI se mai spune Duomo di Milano sau Domul din Milano (Italia) şi este cea de a cincea catedrală din lume ca mărime. Este o construcţie superbă, fiind realizată în stil gotic şi, deşi construcţia ei a început în 1386, au fost nevoie de aproape 6 secole pentru ca ea să preia înfăţişarea sa actuală. Eu unul n-am ajuns încă s-o vizitez, dar noroc de cititorii acestui site care mi-au oferit câteva fotografii ale acestei catedrale….care apropo este o catedrală catolică, dedicată Sf.Maria. Pe această cale îi mulţumesc lui Bogdan, cititorul care mi-a trimis câteva poze interesante cu interiorul construcţiei gotice (le puteţi observa la finalul articolului).

De ce spun că sunt poze interesante şi chiar scandaloase? Pentru că mi se pare absolut inadmisibil ca într-o catedrală catolică (deci în inima creştinismului) să apară simboluri francmasonice şi New Age. Nu ştiu când au fost ele inserate (din moment ce această construcţie a avut nevoie de 6 secole pentru a fi realizată), dar bănuiesc că ele au fost introduse în secolul 19 sau începutul secolului XX, atunci când francmasoneria şi filozofia New Age se aflau în plină dezvoltare şi expansiune.

Dar, despre ce e vorba? În primul rând, despre faptul că în interiorul catedralei apar toate semnele zodiacale! Într-o biserică creştină, orice semn astrologic ar trebui să fie interzis. De ce? Pentru că în Biblie, există referinţe clare că Dumnezeu nu iubeşte astrologia. Iată câteva versete biblice în acest sens:

* “Să nu mâncaţi cu sânge; să nu vrăjiţi, nici să ghiciţi.” (Leveticul 19:26);
* “Să nu se găsească la tine de aceia care trec pe fiul sau fiica lor prin foc, nici prezicător, sau ghicitor, sau vrăjitor, sau fermecător, Nici descântător, nici chemător de duhuri, nici mag, nici de cei ce grăiesc cu morţii. Căci urâciune este înaintea Domnului tot cel ce face acestea, şi pentru această urâciune îi izgoneşte Domnul Dumnezeul tău de la faţa ta. (Deuteronom 18:10-12);
* “Tu te-ai obosit întrebând pe atâţia sfătuitori! Să iasă la iveală şi să te izbăvească acei care măsoară cerul şi iscodesc stelele; care în fiecare lună nouă spun ceea ce se va întâmpla. Iată-i ca pleava pe care o mistuie focul, aşa vor ajunge ei şi de puterea flăcărilor viaţa lor nu vor putea s-o scape căci nu va fi jeratic la care să se încălzească, nici vatră ca să stea dinaintea ei.” (Isaia 47:13-14).

Vreau să fie clar un lucru: nu am nimic împotriva astrologiei şi zodiilor…dimpotrivă o consider o “ştiinţă” extrem de interesantă, însă aceste semne zodiacale nu aveau ce căutau într-o biserică creştină.

Apoi, tot din pozele lui Bogdan am mai observat un simbol care, evident, este unul aparţinând organizaţiei Illuminati: este vorba de un ochi, cuprins într-un triunghi sau piramidă, iar din acea figură geometrică răsar mai multe raze de soare. Ce să înţeleg de aici? Că Illuminati şi-a făcut loc şi într-o celebră catedrală creştină din lume? Nici în biserici nu putem scăpa de simbolul malefic Illuminati al ochiului??

blank

blank

blank

blank

Orgoni Crystal