Orgoni Crystal

 

Wow! Imagini ascunse şi misterioase în tabloul “Mona Lisa” al lui Leonardo da Vinci! Ce-a vrut maestrul să ne transmită?

451

Mona Lisa 3Utilizatorul DAHBOO77 de pe YouTube a avut o idee excelentă (nu ştiu cum unora le vin asemenea idei geniale!): a luat cel mai celebru tablou de-al lui Leonardo da Vinci (poate şi din lume), Mona Lisa, şi, cu ajutorul unui progrămel grafic, l-a inversat şi i-a aplicat fenomenul de oglindă (“mirroring” în limba engleză). A mai făcut la fel şi cu tabloul “Cina cea de taină” a lui Da Vinci… iar rezultatul este incredibil. S-au obţinut noi imagini uluitoare, care par să fi fost ascunse de pictorul genial (se ştie că lui Da Vinci îi plăcea enorm să ascundă lucruri… era un maestru al deghizărilor).

DAHBOO77 a găsit astfel nişte structuri cu un design incredibil, dar şi nişte chipuri extrem de ciudate. La un moment dat (vezi prima imagine din josul articolului), eu observ un chip uriaş, monstruos, întunecat; i se vede trupul, de la umeri în sus, gura, nasul şi ochii întunecaţi. Iar deasupra ochilor, se pare că se ivesc nişte coarne…

Din această juxtapunere, mai apar şi chipuri încadrate în piramide (vezi un asemenea chip deasupra cercului galben din cea de a doua poză). Cum de a reuşit maestrul să le ascundă atât de bine?

Cea de a treia poză e şi mai interesantă. Din juxtapunerea a două imagini inversate, rezultă ceea ce pare a fi un cap. Dacă se roteşte această imagine, rezultă chipul unui câine! I se văd clar ochii roşii, nasul şi chiar doi dinţi!

A făcut-o da Vinci înadins? Ce-a vrut maestrul să ne spună sau să ne arate? Ce alte lucruri ciudate se mai ascund în Mona Lisa?

Mona Lisa 1 - monstru

Mona Lisa 2 - chip

Mona Lisa 4 - caine