Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Fostul preşedinte polonez, Lech Walesa, ne vorbeşte despre o posibilă “invazie extraterestră”: “Creatorii galactici ai lui Adam şi Eva de acum 5.000 de ani se pot implica din nou pe Terra”. Ce informaţii ascunse ştie!?

3861

blankAtunci când un fost sau actual lider mondial vorbeşte despre extratereştri şi OZN-uri, atunci acest lucru atrage foarte mult atenţia. De ce? Pentru că aceşti lideri ştiu mai multe informaţii decât noi, oamenii. Iată-l, de exemplu, pe fostul președinte polonez și șeful Mișcării Solidaritatea, Lech Walesa, care, într-un discurs uluitor, a ajuns să vorbească despre OZN-uri şi extratereştri:

“Există trei niveluri de dezvoltare intelectuală pe alte galaxii. Iar noi suntem pe nivelul cel mai mic. Iar civilizația superioară, cea cu OZN-urile, se uită la noi ceea ce facem aici”.

Mai multe ziare poloneze (vedeţi AICI) au relatat despre un discurs ținut de Walesa într-un club din Krosno, un oraș situat în sud-vestul Poloniei. Deși nu a fost acolo pentru a vorbi despre OZN-uri, Lech şi-a rătăcit discursul şi a ajuns să vorbească despre OZN-uri, cu toate că oficial, până în prezent, el nu şi-a arătat această credinţă. Fostul lider polonez a spus că acţiunile politicienilor actuali (președintele francez Emmanuel Macron și președintele rus Vladimir Putin) ar putea declanșa o decizie a civilizațiilor extraterestre care ne urmăresc, iar interferența lor nu ar fi neapărat una bunăvoitoare.

Walesa a mai spus următoarele legate de acest subiect:
* Civilizația extraterestră superioară poate să trimită pe Terra alt Adam și Eva şi astfel va reconstrui lumea din nou, aşa cum a făcut-o în urmă cu 5.000 de ani.
* Oamenii găsesc lucruri, sapă în pietre, văd piramidele şi nu se întreabîă de unde vin ele.

Oare Lech Walesa știe ceva ceea ce noi nu ştim? Vorbeşte el despre o posibilă invazie extraterestră viitoare? Reamintim că Walesa a fost președinte al Poloniei din decembrie 1990 până în decembrie 1995, astfel că el a avut acces, fără îndoială, la multe lucruri clasificate.

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free / prelucrata)
Orgoni Crystal