Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Fostul preşedinte polonez, Lech Walesa, ne vorbeşte despre o posibilă „invazie extraterestră”: „Creatorii galactici ai lui Adam şi Eva de acum 5.000 de ani se pot implica din nou pe Terra”. Ce informaţii ascunse ştie!?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankAtunci când un fost sau actual lider mondial vorbeşte despre extratereştri şi OZN-uri, atunci acest lucru atrage foarte mult atenţia. De ce? Pentru că aceşti lideri ştiu mai multe informaţii decât noi, oamenii. Iată-l, de exemplu, pe fostul președinte polonez și șeful Mișcării Solidaritatea, Lech Walesa, care, într-un discurs uluitor, a ajuns să vorbească despre OZN-uri şi extratereştri:

„Există trei niveluri de dezvoltare intelectuală pe alte galaxii. Iar noi suntem pe nivelul cel mai mic. Iar civilizația superioară, cea cu OZN-urile, se uită la noi ceea ce facem aici”.

Mai multe ziare poloneze (vedeţi AICI) au relatat despre un discurs ținut de Walesa într-un club din Krosno, un oraș situat în sud-vestul Poloniei. Deși nu a fost acolo pentru a vorbi despre OZN-uri, Lech şi-a rătăcit discursul şi a ajuns să vorbească despre OZN-uri, cu toate că oficial, până în prezent, el nu şi-a arătat această credinţă. Fostul lider polonez a spus că acţiunile politicienilor actuali (președintele francez Emmanuel Macron și președintele rus Vladimir Putin) ar putea declanșa o decizie a civilizațiilor extraterestre care ne urmăresc, iar interferența lor nu ar fi neapărat una bunăvoitoare.

Walesa a mai spus următoarele legate de acest subiect:
* Civilizația extraterestră superioară poate să trimită pe Terra alt Adam și Eva şi astfel va reconstrui lumea din nou, aşa cum a făcut-o în urmă cu 5.000 de ani.
* Oamenii găsesc lucruri, sapă în pietre, văd piramidele şi nu se întreabîă de unde vin ele.

Oare Lech Walesa știe ceva ceea ce noi nu ştim? Vorbeşte el despre o posibilă invazie extraterestră viitoare? Reamintim că Walesa a fost președinte al Poloniei din decembrie 1990 până în decembrie 1995, astfel că el a avut acces, fără îndoială, la multe lucruri clasificate.

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free / prelucrata)

  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal