Un animal cu o mutaţie genetică a scăpat dintr-un laborator din Michigan şi nimeni nu ştie unde se află


Universitatea din Michigan are are o veste rea şi una bună. Să încep cu vestea rea: un animal de laborator, având mutații genetice, este în libertate în Michigan, iar creatorii lui nu au nicio idee unde ar putea fi. Vestea bună este că e vorba doar de un iepure.

Acum, depinde de natura și severitatea mutației genetice. Vorbim de un iepure mutant semi-inteligent, ușor antropomorf, de tipul  lui Peter Rabbit, sau de un iepure teribil, de 2,5 metri înălțime, ca Frank din filmul „Donnie Darko”? Pentru că, dacă e vorba de ultima ipoteză, lucrurile nu mai pot fi foarte bune.

Cazul iepurelui mutant lipsă a fost descoperit de o organizaţie de protecţie a animalelor „Stop Animal Exploitation Now”. Potrivit documentelor obţinute de această organizaţie, pe 2 aprilie 2018 un îngrijitor de animale a observat că un iepure cu mutaţii genetice lipsea din locul său, neexistând nici măcar înregistrări care să identifice locația sa. Unde a ieșit iepurele și cum a scăpat? Care a fost natura mutațiilor sale?

Documentele au demonstrat, din păcate, nu doar că un animal mutant a scăpat fără urme, dar și o mulţime de alte incidente nefericite care au afectat animalele de laborator, ca de exemplu faptul că 53 de şoareci au murit de deshidratare, din cauza defectării sistemului de alimentare cu apă.

Deși există numeroase argumente etice și morale împotriva utilizării animalelor în cadrul testelor de laborator, există și cei care cred că această utilizare a animalelor ar salva în final vieţile oamenilor.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock