Marea piramidă egipteană a lui Keops a fost construită din beton!? Dacă da, formula betonului a fost transmisă oamenilor de către un zeu…


 

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Walter-Jorg Langbein vorbeşte în cartea „Înainte de potop” de o stelă străveche de circa 2300 de ani, acoperită cu hieroglife. O parte a textului descrie producerea de piatră artificială, de beton. Mixtura ar fi fost transmisă de zeul Hnum: ea este alcătuită din circa 29 de substanţe şi ar fi fost comunicată în vis faraonului Djoser.

Prof. Dr. Joseph Davidovits a cercetat probe de piatră luate din piramida lui Keops. La microscop a descoperit acolo mai multe fire de păr. A mai constatat că pentru a fi bucăţi naturale de piatră, ele conţin prea puţină apă. A dedus de aici că piramida lui Keops este ridicată din piatră turnată artificial. Edward Zeller, un alt cercetător al piramidelor, a cercetat şi el probe de zidărie luate din piramida lui Keops. El a descopcrit că în piatră există numeroase balonaşe minuscule de aer, asemănătoare cu cele ce trebuie să se găsească în piatra artificială, adică în beton. Să fie acesta un indiciu pentru a explica absenţa celor două milioane de metri cubi de piatră? Să fie piramida lui Keops făcută din piatră artificială? Ar fi fost posibil, dacă cei care au construit-o ar fi dispus de o civilizaţie tehnică superioară.

Un alt indiciu în acest sens este oferit de rezultatele cercetărilor tăcute de oamenii de ştiinţă de la Standfort Research Institute din California, SUA şi de cei de la Universitatea Ain-sham din Cairo în 1974. Au vrut atunci să caute încăperi şi coridoare secrete, de aceea în corpul piramidei au fost propagate unde cu o frecvenţă ridicată. Pe baza reflexiei undelor s-au obţinut indicii despre unele coridoare sau încăperi secrete, necunoscute până atunci. Dar undele de frecvenţă înaltă au fost şi înghiţite de piramidă, astfel că nu au fost posibile măsurători normale. Era o constatare ce nu ar fi fost posibilă în cazul pietrei naturale, dar foarte normală la un material de construcţie fabricat.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock