Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Şi în China a apărut o spirală uriaşă, magnifică şi incredibilă, de culoare argintie! Meteorit, avion spion sau OZN?


spirala chinezeascaVă mai amintiţi de celebra spirală norvegiană care a apărut în decembrie 2009?  (Citiţi acest articol: Spirala norvegiană de lumină misterioasă: rachetă rusească sau OZN?) Mulţi au spus atunci fie că e vorba de o rachetă rusească, de un meteorit sau chiar de un fenomen OZN! Ei bine, am să vă prezint o altă spirală, mai spectaculoasă, care a avut loc 28 de ani mai devreme, pe cerul Chinei, în anul 1981. Şi atunci a fost vorba tot de o rachetă rusească (sau mă rog, sovietică)?

Evenimentul a avut loc într-o noapte fără lună, pe 24 iulie 1981, şi a fost observat deasupra provinciilor chinezeşti Sichuan şi Yunnan. În jurul orei 22:38, un punct luminos care a apărut pe cer a început să se deplaseze. Acesta a devenit din ce în ce mai strălucitor, dar în jurul luminii au început să se formeze benzi de nori sub formă de spirală. Din păcate, atunci nu existau aparate foto digitale şi nici telefoane mobile dotate cu…camere foto, aşa că există puţine poze ale acelui eveniment (ca cea de sus, apărută într-o revistă chinezească). Uriaşa spirală a căpătat forma unui OZN, căpătând culoarea unui argintiu extrem de puternic. Era magnifică, uriaşă, spectaculoasă, atrăgând timp de 6 sau 7 minute (cât a durat) atenţia a peste 10 milioane de martori.

În schimb, Pentagonul, prin Departamentul „Foreign Technology Division”, într-un document secret din 1983 (şi care a fost ulterior desecretizat), nu a fost deloc impresionat de această spirală (citiţi documentul AICI). Astfel, aflăm din acest mini raport că presa chineză a scris peste 70 de articole privind acest eveniment. Cât priveşte natura sa, sunt analizate trei posibilităţi: un meteorit, un avion spion (sau un satelit spion) şi un OZN. Ipoteza meteoritului e greu de crezut, aşa că raportul crede că ar putea fi vorba de un OZN de natură extraterestră. Însă, cum până atunci, n-au mai fost relatate OZN-uri de formă spiralată, ipoteza cea mai credibilă ar fi aceea a prezenţei unui avion-spion…


Lasă un comentariu