EXCLUSIV! Cea mai mare poveste care n-a fost spusă niciodată: dovezi care arată că oamenii în vechime au fost afectaţi de radiaţiile unor războaie nucleare


„The Greatest Story Never Told” („Cea mai mare poveste care n-a fost spusă niciodată”) este o carte publicată în 1987, scrisă ca studiu de doctorat și care a implicat 8 ani de cercetare ai dr. Lana Cantrell, ce a vorbit despre dovezile științifice ale evoluției omului din Antichitate.

Specialistul a studiat evoluția rasei umane dintr-o perspectivă biologică, în încercarea de a lega trăsăturile anatomice și caracteristicile găsite în fosilele antice de trăsăturile biologice cunoscute ale speciei umane din zilele noastre.

Această cercetare este apoi corelată cu texte antice din întreaga lume, concentrându-se în primul rând pe textele vedice din India, pe textele sumeriene din Orientul Mijlociu, pe textele egiptene și, bineînțeles, pe Vechiul Testament.

Folosindu-se de expertiza sa ca biolog, dr. Cantrell demonstrează că structura biologică a strămoșilor noștri „Homo Sapiens” a fost rezultatul unei otrăviri puternice cu radiații și că, pe măsură ce ne îndreptăm către vremurile vechi egiptene (aflate în papirusul antic, cum ar fi papirusul Ebers), dieta s-a bazat pe o cunoaștere aprofundată a chimiei corpului și a fost concepută în mod special pentru a minimiza efectele otrăvirii cu radiații.

Concluziile acestei lucrări dovedesc dincolo de orice îndoială că specia umană a fost otrăvită pe o scară mare. Dar, de ce? Ei bine, diferite texte antice ne oferă răspunsul: războaiele care au fost pe Terra. Oricum, informațiile din această carte nu prea sunt disponibile pe Internet, dar toate informațiile biologice ale dr. Cantrell se bazează pe fapte și sunt dovedite științific.

Astfel, conform Vedelor precum şi a altor texte antice, în trecut s-a produs o mare catastrofă („căderea omului” despre care se vorbește în povestea Genezei din Vechiul Testament).

Otravirea cu radiații nucleare masive a fost cauzată de un mare război care a avut loc pe planetă în urmă cu aproximativ 450.000 de ani. Acest război a fost purtat împotriva unui duşman extern care era foarte avansat în utilizarea armelor nucleare devastatoare. În acest război, s-a pierdut unul sau mai mulţi sori (sistemul nostru solar este unic deoarece majoritatea stelelor din galaxia noastră, Calea Lactee, au cel puţin câte o stea-companion, dacă nu chiar mai multe).

În urma războiului nuclear devastator, un efect de seră a făcut ca oceanele să se evapore; geologia modernă constată efectele expunerii la radiații pe întreaga planetă, cu dovezi ale unor temperaturi foarte ridicate care determină transformarea nisipului în sticlă într-o clipă (în timpul primului test nuclear din New Mexico s-a observat transformarea nisipului deșertului în sticlă). Aceste sticle misterioase pot fi întâlnite azi în deşerturi din Libia sau Egipt. Vedeţi, de exemplu articolul din 2017 – În deşertul Libiei s-a descoperit peste 1.000 de tone de sticlă misterioasă de origine necunoscută. Şi, deşi specialiştii cred că sticla ar proveni dintr-un impact meteoric, mai degrabă ipoteza unei străvechi explozii nucleare ar fi mai verosimilă.

Ca să nu mai vorbim de scheletele găsite în Harappa și Mohenjo-Daro, care zăceau neîngropate pe străzi, de parcă tocmai s-ar fi produs o nenorocire oribilă, luându-i pe toţi prin surprindere. Totul semăna cu radioactivitatea de la Hiroshima și Nagasaki.

Rezultatul acestei catastrofe nucleare din trecutul îndepărtat a fost acela că ADN-ul rasei umane originale a fost grav deteriorat (otrăvit de radiații). Popoarele care au supravieţuit pe planetă după război au devenit malformate și instabile din punct de vedere genetic.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO