Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Vorbele înfricoşătoare ale unui papă: o propagandă diabolică, condusă dintr-un centru global, vrea să distrugă creştinismul!

  •  
  •  
  •  
  •  

blankPapa Pius al XI-lea a spus în enciclica sa „Divini Redemptoris”, editată în martie 1937, următoarele despre comunism: „Şi mai există încă o explicaţie pentru fuziunea rapidă a ideilor comuniste… O propagandă atât de diabolică, cum lumea nu a mai văzut până acum. Este condusă dintr-un singur centru comun, şi adaptată cu dibăcie la oamenii de diferite condiţii; are la dispoziţie resurse financiare vaste, organizaţii nenumărate, congrese internaţionale şi un număr imens de muncitori instruiţi; se foloseşte de ziare, manifeste, cinema, teatru, radio, şcoli şi chiar de universităţi. Încetul cu încetul, ea penetrează minţile tuturor claselor de oameni.

Un alt factor puternic este reprimarea şi reducerea la tăcere a unui mare sector din presa lumii… Spunem reprimare întrucât este altfel imposibil să ne explicăm cum se poate că o presă, care de obicei este atât de doritoare să exploateze fiecare mic incident al vieţii de zi cu zi, a fost capabilă să rămână tăcută atât de multă vreme în ceea ce priveşte ororile săvârşite în Rusia, Mexic şi chiar în mare parte din Spania.

Este prin urmare uluitor că presa are atât de puţine de spus despre o organizaţie mondială atât de vastă, precum cea a comunismului rus. Tăcerea este datorată în parte miopiei perspicacităţii politice şi este favorizată de diferite forţe oculte care lucrează de multă vreme pentru răsturnarea ordinii sociale creştine.

Efectele nefaste ale acestei propagande sunt chiar în faţa ochilor noştri. Comunismul s-a străduit, aşa cum proprii lui campioni se lăudau, să distrugă civilizaţiile creştine şi religia creştină, alungând din inimile oamenilor şi în special o tinerilor, orice aducere aminte despre el… În Spania, s-a distrus, atât cât a fost posibil, orice biserică şi orice mănăstire, şi orice vestigiu al religiei creştine a fost îndepărtat. Această teorie nu s-a aplicat doar la uciderea fără discriminare a episcopilor şi a mii de preoţi şi călugări, de ambele se*e. Căci mai mult decât orice, s-a căutat distrugerea celor ce si-au dedicat vieţile pentru ajutorarea clasei muncitoare şi a sărmanilor. Majoritatea victimelor au fost laici aparţinând ambelor clase… ucişi cu o ură şi o barbaritate sălbatică încât e greu se închipuit că poate exista în zilele noastre. Dacă scoţi ideea existenţei lui Dumnezeu din inima oamenilor, atunci ei vor fi mânaţi de pasiunile lor de a săvârşi cele mai atroce acte de cruzime.”


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal