Astrofizicianul Hawking ne ameninţă cu transformarea Pământului într-un iad cu temperaturi de 250 de grade Celsius, dacă nu acceptăm agenda falsă a Ocultei Globale…

4.165 vizualizari

Ce citesc eu astăzi pe evz.ro… Un articol cu următorul titlu: „Astrofizicianul Hawking pentru BBC: din pricina lui Trump, Terra va lua foc! Trebuie să oprim schimbările climatice ACUM!”. Citez din articol:

Preşedintele Donald Trump este o ameninţare pentru mediul înconjurător. Sunt spusele celebrului astrofizician Stephen Hawking care, într-un interviu acordat BBC, a afirmat că hotărârea lui Trump de a retrage Statele Unite din acordul de la Paris asupra climei, ar putea face ca Terra să devină ca şi Venus, cu temperaturi de până la 250 de grade C (…) Pentru omul de ştiinţă, cercetător al Cosmosului, ”schimbarea climatică este unul dintre cele mai mari pericole pe care trebuie să le înfruntăm şi dacă vrem s-o oprim – a observat el – trebuie s-o facem ACUM! Negând probele existenţei schimbării climatice şi retrăgând SUA din acordul de la Paris, Trump va cauza daune ambientale evitabile pentru magnifica noastră planetă, punând în pericol natura, pentru noi şi pentru copiii noştri”.

În primul rând… o repet pentru a o mai oară: ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ DIN CAUZE UMANE NU EXISTĂ! Această aşa-zisă încălzire globală este un lucru natural, ciclic, care are loc nu doar pe Terra, ci pe alte planete din sistemul nostru solar, datorându-se activităţii Soarelui. Da, e adevărat că omul poate polua atmosfera Pământului, din cauza activităţii industriale, dar asta nu are nicio legătură cu aşa-zisul proces al „încălzirii globale”. Nu mă credeţi pe mine? Atunci credeţi-l pe John Coleman, un meteorolog celebru, fondatorul canalului de televiziune „Weather Channel” care a spus următoarele: “Îmi place enorm Pământul. Dacă aş fi crezut vreodată că ar fi fost ameninţat de încălzirea globală, aş fi făcut orice ca să opresc această încălzire globală. Totuşi, eu am studiat ca şi om de ştiinţă, cu multă atenţie, această “schimbare climatică”, pe care au redenumit-o aşa, şi am ajuns la concluzia că nu există încălzire globală”. Coleman mai spune că, în istoria Pământului de miliarde de ani, au existat şi “ere glaciare” şi perioade mai calde, şi Pământul va continua să aibă perioade de variaţie climatică, de origine naturală. Dar schimbare climatică din cauza omului – aşa ceva nu există. Citiţi mai multe în acest articol: John Coleman, binecunoscut meteorolog, fondatorul “Weather Channel”: Încălzirea globală e un “fake news” promovat cu ardoare de globalişti pentru a se îmbogăţi.

Toată “încălzirea globală” a devenit o afacere pentru unii oameni de afaceri şi politicieni, care formează aşa-zisa „Oculta Globală”. De exemplu, fostul vicepreşedinte american Al Gore, cel care a promovat cu atâta ardoare “fake news-ul” cu încălzirea gobală, a câştigat din această afacere 200 de milioane de dolari!

În al doilea rând, fizicianul Hawking pare a fi omul Ocultei Globale, întrucât susţine agenda acesteia. Nu cu mult timp în urmă (tot anul acesta), Hawking susţinea necesitatea formării unui guvern unic mondial, aşa cum îşi doreşte Oculte Globală (vedeţi articolul: Stephen Hawking: “Fără un guvern unic mondial, tehnologia ne va distruge”. O nouă dovadă că fizicianul e omul Ocultei Mondiale…). Mâine-poimâine, am să-l aud pe Hawking susţinând necesitatea microcipării tuturor oamenilor…