7 dovezi şocante care arată că universurile paralele există! Nimeni nu mai poate nega realităţile alternative…


univers paralel 8Teoria universurilor paralele (multiversurilor) a devenit un subiect interesant încă din 1950. Şi nu doar în cărţi SF sau în filme, ci chiar şi în teoriile multor fizicieni, care au demonstrat faptul că aşa ceva e absolut posibil! În acest univers, putem lua autobuzul pentru a ajunge la locul de muncă, dar, într-un alt univers suntem șofer de autobuz, iar într-o altă lume nu se călătoreşte cu autobuzul. Cam aşa funcţionează universurile paralele…

În acest articol vă propun câteva idei şi dovezi care demonstrează faptul că universurile paralele există şi nu e doar o fantezie a unor oameni plini de imaginaţie.

1) Teoria lumilor multiple. În 1957, fizicianul Hugh Everett a oferit teoria realităților multiple din mecanica cuantică, sugerând toate istoriile alternative posibile și toate lucrurile viitoare sunt reale în propriile lor lumi. Ar putea fi mult mai complicat decât atât, dar versiunea pe care cei mai mulţi dintre noi o vom înţelege e aceea că există un număr extrem de mare (posibil infinit) de universuri și tot ceea ce s-ar fi putut eventual întâmpla în trecutul nostru a avut loc într-o altă realitate.

2) Artefacte ciudate. Există un număr semnificativ de artefacte, găsite prin săpături arheologice sau prin alt mod, pe care nimeni nu le poate explica. De exemplu, ciocanul londonez care datează din urmă cu 500 de milioane de ani, atunci când nici dinozaurii nu existau. Sau misteriosul mecanism Antikythera, un fel de calculator de piatră, găsit lângă o insulă grecească şi pe care nimeni nu-l poate explica. Deci, ce-s cu toate aceste lucruri ciudate? Sunt pur și simplu artefacte din epoci și civilizații care nu s-au înregistrat în istoria omenirii? Sau poate ele provin dintr-o realitate alternativă, „alunecând” într-un fel în realitatea noastră?

3) Cazul lui Lerina Garcia. Despre el, am vorbit în cadrul acestui articol: O femeie îngrozită, dintr-un alt Univers, s-a trezit şocată în lumea noastră. Iată ce povesteşte femeia: “Într-o zi m-am trezit şi am descoperit că totul era diferit. Nu era nimic care să aibă de-a face cu vreo călătorie în timp sau ceva de genul acesta. Pur şi simplu m-am trezit în acelaşi an, aceeaşi zi şi acelaşi pat, dar lucrurile erau total diferite. Nu erau lucruri esenţiale, ci chestii de amănunt, dar pentru mine erau destul de importante pentru a-mi da seama că totul este diferit.” A „alunecat” femeia dintr-o altă realitate în lumea noastră?

4) Sentimentul de „deja vu”. Este una dintre cele mai ciudate experiențe pe care o poate avea o ființă umană, și totuși, se întâmplă aproape tuturor: senzația de deja vu, atunci când vă aflaţi într-o situație și aveţi sentimentul că acea situaţie a mai avut loc. Apoi mai există şi „alter vu”, atunci când cineva își amintește situaţia în mod diferit faţă de cum îşi amintesc ceilalţi, ca şi cum în trecut acea persoană a trăit într-o realitate paralelă.

5) Visele neobişnuite. Creierele noastre sunt pline de lucruri inexplicabile; chiar şi cu salturile mari făcute de medicină, ființele umane încă nu pot înțelege cu adevărat cum funcționează mintea noastră. Creierul este aproape un mister complet. Dar ce sunt visele pe care le avem în fiecare noapte? Ar putea fi vorba de creier care încearcă să-şi pună ordine prin gânduri, amintiri şi anxietăţi, sau ar putea fi vorba de o călătorie a minţii în lumi alternative.

6) Incidentul Taured. Un incident extrem de bizar a avut loc în Tokyo (Japonia) la începutul anilor 1990: un om a ajuns pe aeroportul din Tokyo, având asupra sa un paşaport dintr-o ţară neexistentă – Taured! Omul şi-a exprimat furia şi şocul atunci când oficialii japonezi vamali l-au reţinut. Deşi oficialii au verificat cu atenţie toate datele, se pare că acel paşaport a fost emis de o ţară care nu exista. Nicio înregistrare nu arăta că statul respectiv ar exista cumva. Deşi mai există aşa-zisele paşapoarte de camuflaj (eliberate de ţări neexistente), nu era şi cazul acestuia, paşaportul fiind real şi având pe el toate ştampilele oficiale pe diverse pagini, inclusiv ştampile ale funcţionarilor vamali japonezi de la vizitele anterioare. Dacă povestea e adevărată, înseamnă că vizitatorul misterios nu provenea din trecut sau viitor, ci era pur şi simplu un călător fără voie dintr-un univers paralel foarte asemănător cu al nostru. Citiţi mai multe în cadrul articolului publicat în 2012: Un bărbat dintr-un univers paralel ateriză în Japonia, având la el un paşaport emis de o ţară europeană inexistentă!

7) Existenţa fantomelor. Există o mulţime de dovezi care arată că fantomele reprezintă o realitate. Se spune că ele ar fi spiritele celor decedaţi; dar, una din teoriile cele mai interesante ar fi aceea că fantomele provin dintr-o realitate alternativă, adică e vorba de electroni care „au aterizat” pe planul greșit al existenței.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO