„Cei Nouă” – un grup de 9 zei / extratereştri ne supraveghează Pământul încă de la începutul omenirii? O teorie controversată


În 2013, fostul ministru canadian al apărării, Paul Hellyer, a făcut o declarație șocantă: o federație de rase extraterestre urmărește și controlează omenirea. Unii spun că există suficiente dovezi pentru a susține această afirmație.

Interesant că există culturi în lume care au povești despre împărați, regi și faraoni care erau consultaţi de un grup de nouă zei. Se spunea că un grup extraterestru, numit „Cei Nouă”, se află aici pentru a influența evenimentele de pe Terra.

În 1952, medicul american Andrija Puharich a creat un laborator special care făcea parte dintr-un program guvernamental top-secret. În laborator s-au făcut experimente cu manipulare psihologică și droguri halucinogene. Unul dintre subiecții săi a fost celebrul Uri Geller. Unul dintre cele mai controversate aspecte ale cercetării sale a legat de „chanelling”, adică luarea contactului cu ființe non-fizice. Contactul a fost luat în decembrie 1952 cu un grup de entități numite „Cei Nouă”.

„Cei Nouă au spus că sunt o prezență eternă”, explică Nick Pope, care a lucrat 20 de ani pentru Ministerul britanic al Apărării. „Ei au urmărit omenirea încă de la început”.

Dr. Puharich a discutat despre cercetarea sa cu oameni din straturile superioare ale societății. Cineva care a participat activ la acele sesiuni a fost Gene Roddenberry, creatorul celebrului serial SF „Star Trek”. Serialul a fost inspirat de grupul misterios „Cei Nouă”.


Lasă un comentariu