Ruşii, „hackeri” ai conversaţiilor telepatice


telepatieSavanţii sovietici au reuşit prin rezultatele lor să convingă liderii militari că arma psihică poate câştiga războaie. Astfel, au fost alocate de către URSS fonduri uriaşe pentru întreprinderea cercetărilor secrete în acest domeniu. De aceea ruşii au fost întotdeauna în fata concurenţilor americani în studiul războiului paranormal. Aceasta nu include numai spionajul psihic, dar şi abilitatea de a intra în minţile personalului inamic şi scanarea creierelor acestora pentru obţinerea informaţiilor. Personalul operativ KGB era însărcinat cu depistarea persoanelor cu abilităţi paranormale pentru a fi utilizaţi în proiectele vaste de cercetări parapsihologice.

În nord-estul oraşului Leningrad exista o bază uriaşă secretă unde se întreprindeau astfel de cercetări. Acest fapt a fost dezvăluit într-un articol din 1996 din revista Fortean Times. Se vorbeşte ca telepatii ruşi ar fi putut, încă din anii ‘80, să scaneze orice lider militar american oricând. Ostrander şi Schroeder au declarat că ruşii sunt singurii din lume care sunt cunoscuţi că au încercat telepatia ca armă.

Prin introducerea unui al treilea telepat, care cunoştea existenţa unui flux informational sub forma unei conversaţii telepatice între alte două persoane, ruşii au descoperit că acest flux de date poate nu numai să fie întrerupt, dar şi schimbat de cel de-al treilea telepat. Prin aceasta metodă ruşii au învăţat cum să devină hackeri ai conversaţiilor telepatice şi să le substituie cu imagini şi mesaje eronate.

Cercetările privind războiul psihic au fost executate în mai mult de 20 de institute conduse de comunitatea ştiinţifică din Siberia, mai precis Novosibirska. Aceste cercetări au continuat până în anul 1991. Andropov a comandat cercetătorilor să uite consideraţiile morale, să neglijeze subiecţii care şi-au pierdut viaţa sau au suferit mari chinuri şi să acţioneze cât mai eficient în cursa pentru perfectarea armei paranormale.

Peste 500 milioane de ruble au fost investite în acest proiect de Comisia Militaro-Industrială şi de KGB. În primiii ani de după 1980, peste o jumătate de miliard de dolari a fost cheltuită de sovietici pentru războiul psihotronic, aşa cum afirma Martin Ebon, un comentator american al războiului PSI. Bugetul pentru dezvoltarea armelor psihotronice a fost depăşit numai de acela pentru armamentul nuclear, care ajunsese la peste 40.000 de ogive. Cercetările erau strict secrete. Astfel, laboratorul din Odesa al Universităţii era ascuns sub Grădina Botanică.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock