Renii care îl transportă pe Moş Crăciun sunt doar femele!

  •  
  •  
  •  
  •  

Conform Departamentului din Alaska pentru Peşti şi Vânătoare, în timp ce atât renilor masculi, cât şi celor femele le cresc coarne la începutul fiecărei veri, la începutul iernii (noiembrie spre decembrie), renilor masculi le cad coarnele. Totuşi, renii-femelă îşi menţin coarnele până ce vor da naştere la începutul primăverii următoare.

Conform legendei lui Moş Crăciun, fiecare ren care să-l transporte pe moş din tărâmul său, la casele copiilor, trebuie să aibă coarne. Aşadar, toţi renii ce-l transportă pe Moş Crăciun sunt, de fapt, femele! Ar fi trebuit să ne dăm seama de acest lucru mai demult: numai femeile ar avea capacitatea să care un gras într-un costum roşu, într-o singură noapte, fără să clacheze.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu