Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Din secretele din spatele scenei ale unor filme celebre despre Crăciun

94

blankAi dori să afli câteva secrete cu privire la unele filme celebre despre Crăciun? Atunci ai găsit articolul perfect!

Miracle on 34th Street (1947) – în traducere “Miracolul de pe strada 34”, este unul dintre cele mai bune filme despre Crăciun. Producătorul filmului a insistat ca filmul să fie lansat în luna mai!…şi nu în decembrie cum ar fi fost normal. De ce? Pentru că el credea că vara filmul e vizionat de mai mulţi oameni. Aşa că departamentul de marketing a primit dificila sarcină de a prezenta pe piaţă lansarea unui film despre Moş Crăciun, fără ca publicul să ştie că era vorba despre acest lucru! Oricum, filmul a a avut succes şi a fost nominalizat la premiul Oscar pentru imagine.

It’s A Wonderful Life (1946) / O viaţă minunată – filmul lui Frank Capra, a cărui acţiune se petrece în perioada Crăciunului, a fost de 5 ori nominalizat la Oscar. În filmele anilor ’40 ca decor de zăpadă se folosea…pop corn! Totuşi, actorii când păşeau pe acest pop corn, zgomotul făcut de fulgii de porumb era atât de puternic, încât nu se puteau înregistra corespunzător dialogurile din film. Aşa că…pentru acest film, Frank Capra a dat dispoziţie celor de la efecte speciale să producă o zăpadă artificială corespunzătoare. Rezultatul a fost o “zăpadă chimică”, în care fulgii de zăpadă artificiali erau purtaţi în aer cu ajutorul unui ventilator.

A Christmas Story (1983) / O poveste de Crăciun – este unul dintre cele mai bune filme despre Crăciun realizate vreodată. În rolul Moşului ar fi trebuit să fie Jack Nicholson, însă studioul de producţie nu a fost dispus să-i plătească un salariu exorbitant lui Nicholson, care ar fi dublat costurile de producţie. Casa folosită la producţia acestui film a fost scoasă la vânzare pe ebay în 2005 şi a fost vândută pentru suma de 150.000 de dolari.

Orgoni Crystal