Faceţi cunoştinţă cu una dintre cele mai urâte femei din lume: „Femeia-bivol”! Urâtă, dar ea a fost mama unui mare conducător al lumii, regele-leu al Imperiului Mali!


În mai multe articole de pe acest site, am vorbit despre numeroase femei frumoase. De exemplu, în 2009, vorbeam în acest articol – Cât de frumoasă poate să fie o femeie încât toţi bărbaţii să se sinucidă pentru ea? – de o femeie superbă, pe nume baroana Parabere, care era atât de frumoasă încât mulţi bărbaţi s-au sinucis pentru că au fost refuzaţi de ea.

Astăzi vom vorbi de o femeie „regală”, una dintre cele mai urâte femei din istoria umanităţii. Ea însă a fost mama unui mare rege african, Sundiata Keita, regele-leu al Imperiului Mali, în secolul al 13-lea. Sogolon Kedjou, numele femeii celei urâte, s-a căsătorit cu un şef de trib din Mali, Maghan Kon Fatta (sau Maghan cel Frumos). Un bărbat frumos cu o femeie urâtă… însă, această căsătorie trebuia să se realizeze, din motive strategice, pentru viitoarea creaţie a viitorului Imperiului Mali.

Sogolon Kedjou, femeia cea urâtă, mai era numită şi „Femeia-bivol”. Iată şi descrierea ei, conform unor relatări din acele vremuri: “Ea e atât de urâtă, atât de hidoasă (…) iar în spate are o cocoaşă deformată. Ochii săi monstruoşi parcă abia îi stăteau pe chip”.

Femeie extrem de urâtă, dar, aşa cum am spus mai sus, ea a dat naştere unui faimos conducător al lumii. Măcar a rămas cu mândria asta, dacă cu frumuseţea ei n-a avut cum să se laude…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO