Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

SUA nu va mai avea ca monedă Dolarul, ci Amero?

132

ameroA existat şi încă există pe Internet un zvon precum că SUA, Canada şi Mexic îşi vor pierde suveranitatea lor naţională, unindu-se în Uniunea Americană de Nord (un fel de “Uniune Europeană”). Această uniune se presupune că va avea o singură monedă naţională, Amero. Un videoclip, realizat de Hal Turne, afirmă că Amero ar fi deja folosit în acordurile comerciale cu China.

Este adevărat că între cele 3 state (Canada, SUA şi Mexic) există un acord de liber schimb denumit NAFTA (North Atlantic Free Trade Agreement, semnat în anul 1993), şi pe baza acestuia unii ar crede că ar fi primul pas prin care SUA şi-ar putea pierde suzeranitatea naţională.

Totodată, e adevărat că există şi moneda Amero, dar această nu este moneda naţională a SUA (deocamdată, rămâne dolarul). Această monedă Amero este una inventată de un om, pe nume Daniel Carr, şi este disponibilă la vânzare pe un site denumit Amero Currency Site. Această monedă este doar pentru colecţionarii de monede, neputând fi folosită în niciun fel în tranzacţiile comerciale. Site-ul respectiv afirmă că vânzarea monezii serveşte drept scop creşterii conştientizării acordului NAFTA. Poate că de aici provine şi zvonul că Amero ar deveni o viitoare monedă în locul dolarului.

Orgoni Crystal