Scheletul unui gigant de 7 metri se află expus într-un muzeu din Ecuador?


În acest articol putem vedea un schelet gigant înalt de 7 metri, înfăţişat într-un muzeu din Ecuador. În orice caz, există dovezi că un „oraş pierdut al giganţilor” a existat odată în jungla din Ecuador. Totuşi, multe din aceste dovezi au fost distruse sau ascunse.

Dar, întrebarea care se pune e următoarea: de ce toate rămăşiţele giganţilor din întreaga lume sunt atât de ascunse? Ar putea fi posibil, în trecutul îndepărtat, ca zeii străvechi (sau astronauţii) să fi influenţat civilizaţia umană, pentru a crea vasta civilizaţie a giganţilor, ca uriaşii ecuadorieni?

Se pare că giganţii au trăit în pădurile amazoniene cu sute şi mii de ani în urmă, şi e posibil să fi intrat în contact cu populaţia nativă, de aici şi legendele şi miturile despre ei.

Într-un alt muzeu din Ecuador se află expuse o serie de statuete „El astronauta“ (“Astronautul”), ale căror trăsături faciale nu pot fi atribuite niciunei rase actuale. Ce reprezintă aceste statuete? Astronauți veniți din alt sistem solar sau altă galaxie sau ele reprezintă pur și simplu rodul imaginației artistului popular?

Foto: am-sur.com + prelucrare proprie
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO