Staţi departe de omida Lonomia, una extrem de otrăvitoare


Oamenii de știință descoperă mereu noi creaturi; unele poate arată bine, iar altele nu sunt chiar atât de frumoase. Dar, ceea ce este fascinant în legătură cu aceste creaturi, care au fost observate sau descoperite în zilele noastre, îl reprezintă faptul că aproape toate dintre ele sunt mortale și periculoase, dar arată simple și par a fi foarte drăguțe pentru a le atinge. Dar adevărul e că ele vă pot ucide!

Iar în acest mic articol, vă prezint o creatură frumuşică, dar tare periculoasă. Mulți oameni știu că o omidă se va transforma într-un fluture, ceva ce le place foarte mult copiilor, şi nu numai.

Dar, această omidă drăguţ colorată nu e una obişnuită. Omida se numeşte „Lonomia” şi, precum vedeţi în fotografie are o mulţime de culori: roşu, galben, verde sau albastru. Numai că ea este extrem de periculoasă! Adică, mai precis, este otrăvitoare, extrem de otrăvitoare. Dacă veniţi în contact cu ea sau vă apropiaţi foarte mult de ea, omida se simte ameninţată şi îşi creează o armură otrăvitoare.

Aşa că sfatul meu – staţi cât mai departe de ea!


Lasă un comentariu