Există calendare mayaşe, egiptene şi babiloniene pentru perioade de 90 de milioane de ani, 36 miliarde ani sau 536 de miliarde de ani, când omul şi Universul nici nu existau! Prea misterios…


Cred că mulţi aţi auzit de „calendarul pe termen lung” mayaş, centrat în jurul celei de-a patra epoci care a început pe 11 august 3114 î.Hr. şi s-a terminat pe 21 decembrie 2012. Dar, precum spuneam, aceasta reprezintă cea de a patra epocă; cum fiecare epocă durează circa 5.000 de ani, asta înseamnă că acest calendar al mayaşilor a început în jurul anului 18000 î.Hr. Dar, arheologii ne asigură că atunci nu exista nicio civilizaţie mayaşă în America centrală!

Dar, ştiaţi că mayaşii aveau şi alte calendare, care aveau 34 de miliarde de zile, ceea ce însemnă circa 90 de milioane de ani? Aceste calendare ar trebui să demonstreze că civilizaţia umană e veche de cel puţin 90 de milioane de ani, nu de sute de mii de ani, aşa cum ne spun antropologii. Însă mayaşii nu erau singurii; o tablă de argilă babiloniană din cadrul Bibliotecii din Nineveh ne oferă un calendar al regelui asirian Ashurbanipal (685 î.Hr. – 627 î.Hr.) în care există… 195.955.200.000.000 de zile, ceea ce înseamnă 536 de miliarde de ani! Dar cosmologii ne spun că Pământul nu are mai mult de 4,5 miliarde ani vechime, iar întreg Universul circa 14 miliarde de ani vechime! Cine se înşeală? S-a sugerat că cifra 195.955.200.000.000 reprezintă secundele şi nu zilele, ceea ce înseamnă o perioadă mai mare de 6 milioane de ani. Chiar şi aşa, după cum spuneam mai sus, această cifră este mult mai mare decât cele câteva sute de mii de ani pe care antropologii o acordă civilizaţiei umane.

Şi asta nu e tot. În anii 70, un egiptolog francez a pretins că a descoperit o inscripţie pe templul Isis din Denderah, care reprezenta o perioadă de timp de existenţă a civilizaţiei umane de 13,207.139.618.400 zile, ceea ce reprezintă echivalentul a peste 36 de miliarde de ani!

Dacă credem antropologii care ne spun că acum 6 milioane sau 90 de milioane de ani nu exista vreun om pe planetă, aceasta înseamnă că aceste calendare au fost realizate/calculate de o civilizaţie non-umană, sau de o mai străveche civilizaţie umană dispărută (ca cea a Atlantidei).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO