„Oraşul plutitor de pe cer”, văzut zilele trecute în China, nu e o „fata morgana”, ci un nou experiment NASA Blue Beam! De ce vă mai miraţi, oameni buni? Noua ordine mondială şi noua religie universală se apropie de implementare…

9.865 vizualizari

China oras plutitorMai mulţi cititori m-au întrebat ce e cu ştirea cu „oraşul plutitor din China”, care s-a văzut zilele trecute. Eu am o explicaţie, dar aceasta nu coincide cu cea oficială. Citez de pe stirileprotv.ro:

Un post tv chinezesc a transmis imagini în care pare că un oraş plutitor a apărut pe cer. Sute de persoane au trimis mesaje în care spuneau că văd un oraş care pluteşte pe cer.

Desigur, este vorba de o iluzie optică, însă imaginile surprinse de un localnic sunt într-adevăr spectaculoase. Prima dată, fenomenul bizar a fost observat în provincia Guangdong, iar la câteva zile şi locuitorii din Jiangxi au văzut acelaşi nor cu „oraşul plutitor”.

Însă, specialiştii au declarat că este vorba de o „fată morgana”, un miraj care se vede deasupra liniei orizontului. Iluzia optică i-a speriat însă destul de zdravăn pe locuitori, care au crezut că un oraş plutitor a apărut pe cer.

P.S. Fenomenul de „fata morgana” este binecunoscut, însă eu nu cred că este vorba de el aici. E prea mare coincidenţa ca acelaşi oraş plutitor să fi fost observat pe cer din mai multe locuri diferite, situate la distanţă relativ mare între ele. De obicei, condiţiile atmosferice şi geografice care fac posibilă apariţia fenomenului de „fata morgana” sunt diferite, aşa că aici nu poate fi vorba de un fenomen fizic natural, ci de folosirea tehnologiei Blue Beam.

De exemplu, folosind aceeaşi tehnologie „Blue Beam”, în China a mai fost observat un „oraş plutitor” în anul 2011, din citadela chinezească Hangzhou. Despre acest lucru am scris în 2011 – Clădiri şi munţi fantastici într-o hologramă din China. Un experiment al proiectului Blue Beam? Se pare că China este folosită ca loc de experimentare a tehnologiei Blue Beam, pentru a observa reacţiile oamenilor. Dar, interesant e faptul că această tehnologie e creaţia NASA, ceea ce înseamnă că între China şi SUA există un acord secret de cooperare, în ciuda adversităţilor „la suprafaţă” între cele două ţări.

Pentru cei care nu cunosc ce e cu tehnologia „Blue Beam” reiau încă o dată explicaţiile: el a fost proiectat şi creat de către NASA, precum şi de către organizaţii oculte care conduc această lume, cu scopul explicit de a implementa religia “New Age” a Antihristului. Această religie New Age este fundaţia de bază a Noii Ordini Mondiale şi a noului guvern unic pe care forţele oculte îl preconizează a exista în lume în perioada nu prea îndepărtată. Pentru implementarea proiectului Blue Beam se vor parcurge mai multe etape, printre care amintim:

(1) Demolarea tuturor cunoştinţelor arheologice de până în prezent. Pentru aceasta vor fi create cutremure artificiale în locaţii precise de pe planetă, cu ajutorul tehnologiei HAARP, unde s-ar găsi dovezi şi noi descoperiri care ar explica în final tuturor oamenilor erorile fundamentale ale tuturor doctrinelor religioase. Pentru aceasta, vor fi falsificate informaţii prin care naţiunile planetei vor crede că doctrinele lor religioase au fost înţelese greşit timp de secole întregi.

(2) Proiectarea unui spectacol spaţial gigantic în 3 dimensiuni, cu holograme optice şi sunete, cu proiecţii de laser sau imagini holografice multiple ale diferitelor părţi ale lumii. Scopul final este acela de a falsifica diverse apariţii religioase (de exemplu Fecioara Maria, Krishna, Buddha etc.) cu scopul de a induce în eroare populaţia lumii, a crea un sentiment de dezamăgire, scopul final fiind acela ca vechile religii ale lumii să fie considerate a fi perimate şi de vină pentru toate războaiele lumii, fiind necesară astfel o nouă religie, ce va fi reprezentată de New Age.