O rasă de fiinţe uriaşe – numite „Giganţi cu ochi de lună” – au condus odată America?


Legenda spune că atunci când indienii Cherokee au ajuns pentru prima dată în actualul stat american Ohio, ei au fost întâmpinați de un grup de giganți. Indienii Cherokee au numit aceste fiinţe drept „oameni cu ochi de lună”, pentru că puteau vedea doar în întuneric.

Potrivit unor relatări, oasele unor giganți au fost descoperite pe teritoriile Choctaw și Chickasaw din statul american Tennessee. Potrivit legendei, Choctaw s-au luptat cu o rasă de uriași pe ceea ce este acum pământul Tennessee.

Timp de mulți ani, aceste povești au fost pur și simplu mituri și legende. Cu toate acestea, mai multe constatări par să contrazică istoria oficială, iar multe afirmații anterior considerate incorecte s-au dovedit a fi corecte.

Cu mult timp în urmă, o rasă de bărbați uriași albi locuia într-o zonă mare a ceea ce este acum America, potrivit unei povești transmise în 1857. Construcțiile lor erau incredibile și complicate, precum și extrem de avansate pentru perioada lor și nu aveau rivali printre celelalte triburi. Ei au răscolit pământul indienilor construind mari orașe și fortificații pe el.


Lasă un comentariu