Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Toţi oamenii de pe planetă se trag dintr-un singur cuplu (femeie şi bărbat) care a existat în urmă cu peste 100.000 de ani – arată un nou studiu. Înainte a existat o altă rasă de oameni, dar care a fost distrusă…


Toți oamenii care au trăit până în vremurile noastre se trag dintr-un cuplu (femeie + bărbat) care a trăit cu 100.000 până la 200.000 de ani în urmă, spun oamenii de știință. Cercetătorii au analizat codurile genetice genetice a 5 milioane de animale – inclusiv oamenii – de la 100.000 de specii diferite și au dedus că noi ne tragem dintr-o singură pereche de adulți, după ce un eveniment catastrofal a distrus aproape întreaga rasă umană.

Aceste coduri de bare sau fragmente de ADN care se află în afara nucleului celulelor vii sugerează că nu numai oamenii provin dintr-o singură pereche, dar și animalele (în cazul a 9 din 10 specii). Stoeckle și Thaler, oamenii de știință care au condus studiul, au concluzionat că 90% din toate speciile de animale de astăzi provin dintr-o singură pereche, care s-a născut în aproximativ același timp, cu mai puțin de 250.000 de ani în urmă.

„Această concluzie este foarte surprinzătoare”, a recunoscut Thaler. Noul raport al experților de la Universitatea Rockefeller, împreună cu cercetătorii de la Universitatea din Basel, a fost publicat în revista „Human Evolution”. Dr. Stoeckle a spus: „Într-un moment în care oamenii pun accentul atât de mult pe diferențele individuale și de grup, poate ar trebui să petrecem mai mult timp pe lucrurile care ne aseamănă între noi.”

Concluziile aruncă un mister considerabil în ceea ce privește motivul pentru care a fost nevoie de a începe din nou viața umană într-un timp relativ scurt, mai ales că ultima extincție cunoscută a fost în timpul dinozaurilor, cu 65 de milioane de ani în urmă.

P.S. Concluziile mele referitoare la acest studiu sunt următoarele:

1) Poate că acum înţelegem mai bine povestea biblică cu Adam şi Eva, care spune că oamenii moderni au apărut dintr-o singură pereche. Această poveste a fost luată mult timp în râs, dar acum cercetătorii recunosc şi ei că ne tragem dintr-un singur cuplu.

2) Cine a creat primul cuplu? E posibil să fi provenit dintr-o eră anterioară? Eu zic că e puţin probabil. Biblia ne spune că Dumnezeu a creat prima femeie şi primul bărbat; adepţii teoriei conspiraţiei spun că primii oameni au fost creaţi în laborator de extratereştrii geneticieni.

3) Interesant e că cercetătorii ne spun că a mai existat o specie de oameni mai veche, dar care a fost spulberată de un eveniment tragic în urmă cu peste 100.000 de ani. Într-un articol scris în 2015 – A existat o civilizaţie avansată “pre-Adamită”, adică înainte de Adam şi Eva? O rasă inteligentă de oameni a locuit pe Pământ înainte de civilizaţia noastră modernă! Dar, despre ei istoria ne cenzurează orice menţiune… – emiteam ipoteza că ar fi existat o civilizaţie umană şi înainte de Adam şi Eva. Potrivit a doi oameni învăţaţi ai vremii, cum ar fi împăratul roman Iulian Apostatul (331-363 d.Hr.) și teologul calvin Isaac De la Peyrère (1596-1676), “fiinţe Pre-Adamite” (adică înainte de Adam şi Eva din Biblie) ar fi existat în trecutul îndepărtat al planetei noastre.

Este posibil ca aceste constatări să fie indicii de civilizații pre-Adamite? Planeta noastră poate că a suferit o serie de cataclisme și distrugeri, dar viaţa nu a fost complet distrusă; ea a repornit de mai multe ori. Concluzia care se poate deduce e următoarea: noi nu suntem primele ființe civilizate care am locuit pe această planetă.

Surse: dailymail.co.uk (traducerea si adaptarea proprie)
Foto: maxpixel.net (Commons Creative – free)