Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Giganţi în stare de hibernare se află ascunşi în încăperi subterane aflate peste tot în lume, fiind menţinuţi în stare de „animaţie suspendată” de mii de ani – susţine un „detractor”


gigantiATENŢIE! Articolul acesta reprezintă o traducere şi adaptare a unui articol de pe site-ul ufoholic.com şi nu reprezintă neapărat şi punctul de vedere al editorului acestui site!

Cu mai mult de un secol în urmă, o societate secretă a descoperit o peșteră ascunsă sub suprafața Pământului. În interiorul pesterii, au fost găsiți mai mulți giganți aflați în viață, dar într-o stare de „animație suspendată”.

Am putea crede că știm adevărul despre istoria antică a Pământului, dar nu este așa. Un „whistleblower” („om din interiorul sistemului, care cunoaşte secretele ascunse de guvern”) pe nume Corey Goode, susține că a petrecut 20 de ani în programele spațiale secrete și operațiunile guvernamentale sub acoperire. În această perioadă, el a asistat la o multitudine de evenimente extrem de bizare și a vizitat locuri de care noi nici nu am auzit măcar.

Unul dintre cele mai interesante locuri a fost o cameră subterană, în care giganții antici erau ținuți în stare de „animație suspendată”, încă din timpuri imemoriale. Potrivit lui Goode, camera a fost construită de către o rasă antică de constructori, iar giganții hibernează de atunci în acest fel. Mai mulţi dintre aceşti uriaşi sunt păstraţi în interiorul unui înveliş de cristal, într-o stare de moarte aparentă.

La momentul dispariției lor, această civilizație poseda capacități tehnologice care depăşesc cu mult capacităţile noastre. Această cameră este dovada progresului lor; tehnologia lor de cristal puteau modifica fluxul timpului. 30.000 de ani puteau trece, dar pentru ocupanţii capsulei de cristal e ca şi cum ar fi trecut doar 30 de minute. Tehnologia pentru a crea și a menține aceste adevărate „bule de timp” este un lucru la care oamenii aspiră într-o bună zi, dar, conform relatărilor lui Goode, această tehnologie a fost prezentă pe Pământ în urmă cu mii de ani. E tehnologia pe care mulţi şi-ar dori să pună mâna; e tehnologia multi-dimensionalităţii.

Încăperea secretă a fost descoperită încă din secolul al 19-lea. Încăperea, înaltă de 30 de metri, a fost acoperită cu un fel de material negru. Peste tot se află inscripţii într-o străveche limbă necunoscută, dar care a fost până la urmă descifrată. Pe podeaua încăperii se mai află şi 3 sarcofage în formă de Y; între cele trei sarcofage, există un piedestal în formă de cub, care are o matrice de cristal albastru-strălucitor, fiind conectată şi suspendată cu cele 4 colţuri ale încăperii, asemenea unei pânze de păianjen. Goode pretinde că cristalul e responsabil pentru crearea și menținerea bulei de timp.

În cele 3 sacofage mari se găsesc trei ființe foarte înalte, cu bărbi roşiatice şi pielea albă. Dar, misterul se adânceşte. Umanoizii giganţi din sarcofage abia încap acolo; de aici s-a dedus ideea că această încăpere misterioasă a fost construită iniţial de către alte fiinţe, iar uriașii erau doar intruși. Ei pur și simplu au profitat de antica tehnologie înaltă.

Nimeni nu știe cine au fost sau unde au venit aceşti uriaşi, dar Goode susţine că există nenumărate camere subterane de genul acesta, peste tot pe planeta noastră. Există camere în care tehnologia a eşuat, aşadar giganţii au murit deja. Goode chiar a furnizat dovezi vizuale care să susțină pretențiile sale.

Dezvăluirile lui Goode, deşi incredibile, ridică câteva întrebări în ceea ce privește legitimitatea, cea mai omniprezentă dintre ele fiind aceasta: putem avea încredere în el? Unele dintre dezvăluirile sale par a fi verificate de descoperirea mai multor schelete uriașe peste tot în lume. Ori de câte ori este posibil, aceste descoperiri au fost ținute secrete sau suprimate de către autorităţi. În afară de videoclipul de mai sus, Goode nu are alte dovezi care să susțină pretențiile sale.


Lasă un comentariu