Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Giganţii cu păr roşu, de 3 metri înălţime, Nephilimii din Biblie, există în legendele indienilor americani! Sunt chiar şi dovezi arheologice (schelete şi artefacte), dar ele au fost ascunse în depozite secrete, pentru ca noi să nu ştim adevărul!


giganti cu par rosuAmerica de Nord a fost odată locuită de o rasă de giganți? Se pare că da, conform vechilor legende susținute de o serie de descoperiri arheologice.

Multe triburi indoamericane vorbesc despre existența unei rase dispărute de oameni, care avea membri mult mai înalţi şi mai puternici decât oamenii obișnuiți. Aceşti giganți sunt descrişi ca fiind atât de barbari, încât legendele de multe ori le menţionează cruzimea lor față de ceilalţi.

Paiute, un trib care s-a stabilit în regiunea cu Nevada mii de ani în urmă, are o legendă remarcabilă despre o rasă de giganți cu părul roșu numită Si-Te-HAC. Strămoșii Paiute i-au descris ca fiind canibali, sălbatici și inospitalieri. În limba indienilor Paiute, „Si-Te-Cah” înseamnă „canibalii de pe plute”. Legenda spune că giganții au venit dintr-o insulă îndepărtată, prin traversarea oceanului pe plute construite folosind plante asemănătoare stufului.

Această legendă este prezentă de-a lungul întregii Americi, sugerând că ar putea fi o cronică incompletă a unui eveniment real, care s-a petrecut mult timp în urmă. În „Cronicas del Peru”, din secolul al XVI-lea, conchistadorul spaniol Pedro Cieza de Leon a consemnat o poveste veche din Peru despre originea giganților din America de Sud. Conform legendei, ei au venit pe mare în plute de stuf; unii dintre bărbați erau atât de înalţi, încât atunci când îngenunchiau erau la fel de înalţi ca dimensiunea unui om obişnuit.

Ar putea giganții din Peru și Si-Te-CAH supraviețuitori ai unui cataclism masiv, refugiindu-se apoi pe continentul american? Li s-a scufundat continentul de baştină, Atlantida?

Legenda spune că Si-Te-CAH au purtat războaie cu triburile Paiute și cu celelalte triburi învecinate, răspândirea teroare și devastări. În cele din urmă, după ani de conflict, triburile unite împotriva inamicului comun au început să-i decimeze pe giganţi. Ultimii giganți cu părul roșu s-au adăpostit într-o peșteră. Triburile au pus un foc la intrarea în peșteră, astfel încât giganţii s-au sufocat şi au ars de vii.

În 1886, un inginer minier, numit John T. Reid, a auzit legenda de le indienii Paiute când se afla în apropiere de Lovelock, Nevada. Indienii i-au spus că legenda era reală, iar peștera se afla localizată în apropiere. Ştirea s-a răspândit peste tot, iar peştera Lovelock a început să atragă atenția. Din păcate, în peşteră se aflau cantităţi importante de guano – un îngrăşământ eficient – ce au fost exploatate de o companie din San Francisco. Orice artefacte care ar fi putut fi descoperite în peşteră au fost, probabil, neglijate sau pierdute.

Dar totuşi, după ce stratul de suprafață al guano-ului a fost îndepărtat, obiecte stranii au început să iasă la suprafață. Acest lucru au dus la o serie de săpături arheologice oficiale, realizate între 1912 şi 1924 de specialiştii de la Universitatea din California. Se spune că mii de artefacte au fost recuperate, unele dintre ele fiind cu adevărat neobișnuite.

Deşi n-a fost anunţat nimic oficial (lucru ce nu mai e o surpriză, din moment ce istoria adevărată a omenirii e sistematic ascunsă de ştiinţă), totuşi mai multe surse au declarat că în peşteră au fost găsite rămășițele mumificate ale mai multor giganți cu părul roșu, ce măsurau circa 3 metri înălţime. Aceste mumii au rămas de atunci cu numele de „giganţii Lovelock”. Se pare că alte artefacte neobișnuit de mari au fost recuperate (ca, de exemplu sandale gigantice), dar ele au fost închise în muzee şi colecţii private.

O probă ce a rămas totuşi la fața locului până în zilele noastre este o urmă lăsată de o mână gigantică, pe un bolovan din interiorul peşterii Lovelock (vedeţi fotografia de mai jos).

mana gigantica

Potrivit unui articol publicat în 1931 de revista „Nevada Miner”, două schelete gigantice au fost găsite îngropate într-un pat de lac uscat în apropiere de Lovelock, Nevada. Scheletele aveau circa 3 metri înălțime și au fost mumificate într-un mod similar cu cel utilizat de vechii egipteni.

Susţinătorii istoriei alternative cred că acești giganți violenţi nu erau altcineva decât biblicii Nephilim, urmaşii „Fiilor lui Dumnezeu” cu „fiicele oamenilor”. Dacă acest lucru este adevărat, există puține șanse să putem vedea vreodată vreo mumie gigantică. Cei interesați în păstrarea secretă a istoriei nu vor dezvălui niciodată locația lor.


Lasă un comentariu