Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un blogger a descoperit în atolul Mururoa din Oceanul Pacific nişte creaturi gigantice necunoscute! Aici guvernul francez a făcut o serie de experimente atomice! Ce ni se ascunde?

  •  
  •  
  •  
  •  

creaturi gigantice PacificConform Wikipediei, Mururoa – în limba băștinașilor „Marele Secret” – este un atol nelocuit de 300 km2 din Pacificul de Sud, care a devenit mai cunoscut după testele atomice efectuate de Franța între anii anii 1966 – 1996. Mururoa este situat la sud est de Arhipelagul Tuamotu și aparține Polineziei franceze. În total au fost detonate 41 de bombe atomice în atmosferă și 147 de bombe atomice în subteran.

După valul de proteste declanșat de aceste experimente acestea au fost înlocuite de simulări computerizate. În anul 2000 administrația franceză se retrage de pe atol, acesta rămânând zonă închisă radioactivă. Muncitorii și locuitorii insulelor învecinate care suportă consecințele experimentelor se consideră înșelați de regimul francez care neagă existența unei doze ridicate neadmise de radiații, care a provocat boli tumorale maligne și la broaștele țestoase.

Această zonă este în prezent închisă, fiind păzită de Batalionul al 5-lea al Legiunii Franceze, dar şi de Marina Franceză, care a stabilit o zonă de excludere în jurul atolului de circa 20 de kilometri. De ce-au făcut lucrul acesta? Doar din cauza radiaţiilor sau e vorba şi de altceva?

Conform unui videoclip postat pe Internet de „Roger inKC” (cel care a mai făcut nişte descoperiri în câteva insule izolate din mijlocul Oceanului Pacific – vedeţi articolul acesta: În capătul celălalt al lumii, în mijlocul Oceanului Pacific, pe nişte insule nelocuite de nimeni, se găsesc nişte sculpturi gigantice în stânci ale unor creaturi uriaşe! Cine le-a realizat!?), în aceste atoluri se găsesc fiinţe gigantice, bizare, care par că au legătură cu experimentele secrete ale guvernului francez. Oare ce ni se ascunde?

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu