De ce experienţele din afara corpului se aseamănă cu „răpirile extraterestre”? O explicaţie surprinzătoare


Paul Devereaux, în lucrarea sa „Revelația lumilor pământului”, spunea următoarele: „Este foarte evident faptul că multe persoane răpite raportează că au plutit către extratereștrii (sau către o navă)… în cadrul experiențelor de la granița cu moartea, oamenii se văd pe ei înșiși cum plutesc de-a lungul unui tunel, în sus, către o lumină. Cei răpiți simt adeseori cum sunt trași în sus printr-un tub de lumină către „navă”. Imaginile și senzația de mișcare sunt foarte asemănătoare. Răpirile presupun multiple aspecte, cel extracorporal, precum și experiențele de la granița cu moartea. Între toate acestea există anumite asemănări care nu ar trebui trecute cu vederea.”

Obervaţia sa este extrem de pertinentă. Există prea multe asemănări între experienţele din afara corpului şi „răpirile extraterestre”. O experiență extracorporală este un fenomen încadrat printre cele paranormale, reprezentând o experiență ce implică, de obicei, o senzație de plutire în afara corpului cuiva și, în unele cazuri, perceperea propriului corp fizic dintr-un loc.

Un alt cercetător din domeniul experienţelor din afara corpului, William Buhlman, remarcă şi el următoarele: după ce a citit mai mult de două sute de cazuri pe tema răpirilor extraterestre, a observat faptul că exista o asemănare surprinzătoare. Scrisorile care descriau contactele cu extratereștrii și cele care aveau ca subiect răpirile erau aproape identice cu miile de cazuri care descriau experiențele extracorporale. Dacă se înlocuia sintagma „răpire extraterestră” cu „experiență extracorporală”, cele două genuri de cazuri devin aproape identice. Același fenomen și aceleași descrieri – cum ar fi paralizia, senzațiile electrice, vibrațiile puternice, sunete nepământene.

O explicaţie al acestor asemănări ar putea fi următoarea: exploratorii extracorporali au relatat de numeroase ori că universul este un continuum multidimensional de energii non-fizice subtile, locuite de variații infinite de viață inteligentă și conștientă. Este foarte probabil ca ființele mai evoluate care populează Universul să călătorescă, exploreaze și interacționeaze la un nivel multidimensional. Mulți sunt de părere că o civilizație cu adevărat avansată ar avea prea puțină nevoie de o navă spațială fizică primitivă pentru a iniția un contact. Explorarea Universului atât fizic cât și subtil ar putea fi realizată prin utilizarea directă a conștiinței focalizate și a mișcării interioare dimensionale. Forma tridimensională ar putea fi manifestată după cum este nevoie pentru situațiile de contact mai grosiere.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO