Consiliul Andromeda a distrus o masivă bază submariană reptiliană de sub Golful Bengal

3.963 vizualizari

Un cutremur de 5,1 grade pe scara Richter a avut loc pe 15 februarie 2012 în zona Insulelor Nicobar, sud-estul Golfului Bengal (Oceanul Indian). Acest eveniment natural ar fi apărut ca urmare a acţiunii extratereştrilor de pe Procion din Consiliul Andromeda, care au hotărât distrugerea unei importante, strategice şi masive baze submarine ale extratereştrilor reptilieni, ce se află localizată în vârful plăcii tectonice „Ninetyeast” de pe fundul oceanului.

Tolec, reprezentantul uman al Consiliului Andromeda, a declarat: „Pe 3 februarie 2012, după ce am primit o comunicare telepatică de la comandantul Consiliului Andromeda, am aflat de existenţa a două baze submarine strategice reptiliene, care trebuie să fie distruse. Raportul statua faptul că prima din cele două baze este localizată în Golful Bengal din Oceanul Indian, după ce s-a constatat că placa tectonică de pe fundul oceanului prezenta o formă total neobişnuită.”

Cine este curios să afle mai multe detalii despre locaţie, puteţi citi întreg articolul în format PDF, pe site-ul exopolitics.com.

Într-un interviu ExopoliticsTV, de pe 31 octombrie 2011, reprezentantul uman al Consiliului Andromeda a confirmat că un cutremur de 5 grade de scara Richter a avut loc în Golful Aden în aceeaşi zi, acesta fiind de fapt efectul unui atac cu arme cu raze sonice, provenite de la extratereştrii de pe sistemul solar Procion (ce fac parte din Consiliul Andromedei) împotriva unei baze ale extratereştrilor reptilieni, aflate în Goldul Aden.

Pentru cei care nu cunosc motivaţia acestor acţiuni, vă invit să recitiţi articolul publicat în septembrie 2011: https://www.lovendal.ro/wp52/in-sfarsit-o-veste-buna-extraterestrii-cenusii-si-reptilienii-au-fost-alungati-de-pe-pamant-de-consiliul-andromeda/. Consiliu Andromeda este format din 12 membri şi cuprinde extratereştri din următoarele stele/planete: Arcturus (planeta Pitolla), Antares (planeta Nikotae), M103 (planeta Legola), Procion (planeta Kaena), Vega (planeta Percula), Capella (planeta Pershea), Polaris (planeta Ventra), Sirius A (planeta Toleka), Deneb (planeta Ritol), Tau Ceti (planeta Xeta), Alhena (planeta Degaroth) şi Betelgeuse (planeta Etorth). Acest Consiliu al Andromedei a declanşat în 1999 un război de eliberare a Terrei, Lunii şi Marte de sub ocupaţia extratereştrilor reptilieni. Tolec este ambasadorul uman la Consiliul Andromedei.

P.S. Ştiţi care e atitudinea mea faţă de existenţa extratereştrilor, aşa că priviţi această ştire ca una bizară…