Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O teorie interesantă a unui profesor român: piramidele din Egipt ascund o informaţie esenţială cu privire la extratereştrii care ne-au vizitat Pământul în trecut

  •  
  •  
  •  
  •  

blank
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Foarte interesantă este teoria pe care a propus-o un profesor român (Petrache Sorin) cu privire la construcţia piramidelor egiptene de la Giza. Redau câteva fragmente din această teorie:

* În perioada imperiului vechi egiptean (2780-2280 î.Hr.) s-au construit trei piramide, cele mai mari ale Egiptului antic. Astfel, cea mai mare piramidă este cea a lui Keops (146×230 metri), a doua, cea a faraonului Khefren) (143 x 215 metri) şi a treia, cea a faraonului Mikherinos (66 x 108 metri).

* Tot la Giza, lângă cele trei piramide, există Sfinxul, un cap de om şi cu trup de leu. Ochii Sfinxului sunt îndreptaţi spre cer pentru „o altă reîntâlnire de gradul trei”, după aproape 5 milenii.

* De ce au fost construite piramidele egiptene? Care este taina lor? Studiind scrierile despre piramide şi despre civilizaţia Egiptului antic, am ajuns la următoarea concluzie:

* Să luăm cuvântul PIRAMIDĂ. Pentru a vedea care este semnificaţia cuvântului, leg construcţia piramidelor de apariţia inteligenţei extraterestre care au vizitat Pământul în secolul 28 î.Hr.

* Să despărţim în silabe cuvântul PIRAMIDĂ: PI-RA-MI-DĂ. Să luăm literele pe rând: PI – p, RA – stea, rămâne de descifrat semnificaţia lui MI-DĂ. Pentru aceasta să punem notele muzicale (cheia sol) în corespondenţă cu un element uşor constituent al materiei vii.

Do → H; Re → He; Mi → C; Fa → O; Sol → N; La → P; Si → Si; Do → H.

* Deci Mi – C (carbonul), Do – H (hidrogenul); aşadar, piramidele egiptene au fost construite pentru veneraţia şi eventuala întâlnire de gradul trei de peste milenii de către egipteni.

* „Zeii” egiptenilor proveneau din sistemul stelei P din constelaţia racului. „Ei” sunt alcătuiţi ca şi noi pe baza ciclului carbonului şi au în componenţa lor cel mai răspândit element, hidrogenul. Steaua P-C-H.

* Numele lui Kheops, Khefren şi Mikherinos sunt numele date celor trei faraoni de către greci. Pentru a afla care este distanţa care separă de “Ei” , să scriem unul sub altul numele celor trei faraoni:
KHEOPS
KHEFREN
MIKHERINOS

* În sistemul de numărare egiptean vechi, „khe” reprezintă cifra 1.000. Trăgând linie şi adunând:
KHEOPS – 1.000 +
KHEFREN – 1.000 +
MIKHERINOS – 3.100 =
Distanţa până la „Ei”: 5.000 ani-lumină.

* În 1969, astronomii de la Universitatea Cornell (New York) au descoperit la o depărtare de Pământ de 5000 ani-lumină o planetă de aceeaşi mărime cu Pământul, gravitând în jurul unui pulsar.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu