Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Iată-l! Acesta ar fi Val Thor, „extraterestrul-înger” de pe planeta Venus, care ar fi stat 3 ani în interiorul Pentagonului

  •  
  •  
  •  
  •  

blankFrank E. Stranges este un pastor evanghelic care a devenit celebru după ce a scris o carte intitulată „Un străin la Pentagon” („Stranger at the Pentagon”). Cartea o puteţi cumpăra de pe Amazon.com. Autorul pretinde că el a fost escortat în interiorul Pentagonului, unde s-a întânit cu o fiinţă extraterestră, cu formă umanoidă, de pe altă planetă. Extraterestrul nu avea amprente, putea citi minţile şi deţinea un costum spaţial ce nu putea fi distrus (tăiat sau ars). Fiinţa extraterestră, pe numele său Val Thor, avea de oferit un mesaj spiritual pământenilor, dacă aceştia vor asculta de el.

Dar cum s-ar fi petrecut lucrurile? În martie 1957, poliţia din Washington ar fi capturat un extraterestru ce a aterizat nu departe de Pentagon (sediul centrul al Armatei Americane), fiind condus ulterior în această instituţie. Acolo, el s-ar fi întâlnit cu secretarul de stat al Apărării, cu preşedintele SUA din acele vremuri Eisenhower şi cu vicepreşedintele Richard Nixon. Această întâlnire a celor mai înalţi oficiali din SUA cu extraterestrul Val Thor ar fi durat o oră, după care alienul a fost închis într-un birou din Pentagon. Se spune că Val Thor ar fi trăit în interiorul Pentagonului între 16 martie 1957 şi 16 martie 1960, deci timp de 3 ani.

În decembrie 1959, ştiind că prezenţa sa pe Pământ va fi ascunsă de secretele guvernului, Valiant Thor a contactat-o pe Nancy Warren, un înalt oficial din cadrul Pentagonului, iar aceasta a luat legătura cu dr.Frank E. Stranges, acesta din urmă întâlnindu-se cu extraterestrul. Dr. Stranges a publicat cartea „„Un străin la Pentagon” în 1967. Aaa…şi am uitat să vă spun: Val Thor pretindea că era de pe Venus!

În cadrul unui interviu acordat de dr.Frank E.Stranges emisiunii „Let’s Talk About Paranormal”, adică „Să vorbim despre paranormal”, acesta declară următoarele:

„Când m-am întâlnit cu el, el mi-a întins mâna şi mi-a spus: ‘Bună, Frank!’ Am rămas absolut uimit, de unde îmi ştia numele. Când am dat mâna cu el, am observat că avea pielea fină ca cea a unui bebeluş, iar degetele sale nu aveau deloc amprente. Apoi, mi-a povestit totul despre viaţa mea, mai bine decât au făcut-o bunicii şi părinţii mei (…) Cred că el făcea parte din categoria ‘fiinţelor create’, fiind o fiinţă angelică (..) Val Thor are o navă spaţială care se află în apele lacului Mead din Nevada, în apropierea oraşului Las Vegas. Acolo se află actualmente Val Thor”.

Priviţi fotografia de la începutul articolului…acela ar fi Val Thor. V-aţi fi aşteptat să arate ca reprezentarea clasică a unui extrateretru, cu ochi mari, cap mare şi trup mic? Categoric sunteţi dezamăgiţi. Arată exact ca un om…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu