Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Locuitorii insulei Sicilia călătoresc în viitor cu 15 minute!

152

blankÎn Sicilia, insula însorită situată în sudul Italiei, se întâmplă un fenomen cu adevărat ciudat: marea majoritate a ceasurilor merg cu 15 minute înainte decât ar trebui să fie. Acest lucru s-a întâmplat pentru mai bine de o săptămână, zilnic, şi nimeni nu ştie cauza acestui fenomen. E adevărat că în ultima perioadă, în zonă au fost văzute câteva OZN-uri, dar să fie aceasta adevărata cauză a înaintării ceasurilor cu 15 minute?

Sicilienii nu sunt renumiţi pentru punctualitatea lor, întârziind de multe ori la servici sau la întâlniri, dar acest fenomen îi face să ajungă la timp. Se pare că fenomenul straniu apare doar în cazul ceasurilor digitale şi pentru explicaţia sa au fost propuse deja câteva teorii, printre care am aminti: extratereştrii, fenomenele de poltergeist, activitatea vulcanică a Muntelui Etna, exploziile solare, iminenta apropiere a sfârşitului lumii.

Oraşul Catania se află în inima misterului, iar doi localnici au creat o pagină de Facebook special dedicată acestui eveniment straniu. Unul din ei, pe nume Francesco Nicosia, a declarat site-ului francez Rue89 următoarele: “Mi-am dat seama că ceva nu-i în regulă atunci când ajungeam mai devreme la servici. După câteva investigaţii, am aflat că nu eram singurul, un lucru destul de rar aici, în Sicilia”.

Acesta nu e singurul eveniment straniu pe care-l experimentează această insulă.În urmă cu ceva timp, nişte echipamente electronice au început să ia foc în mod spontan în întreaga regiune.

Sursa: Euronews.net

Voi aveţi vreo idee ce se întâmplă?

Orgoni Crystal