Măşti aztece misterioase care arata mai mult a roboţi / extratereştri decât a oameni


Aztecii este un termen cuprinzător utilizat pentru a defini mai multe populații precolumbiene mezoamericane din partea centrală a Mexicului de azi. Imperiul Aztec a început în 1248, odată cu fondarea sa, existenţa sa fiind curmată brusc în 1521, datorită cuceririi Mezoamericii de către conchistadorii spanioli.

Binecunoscutul cuvânt „aztec” vine de la „Aztlan”. Se spune că „poporul lui Aztlan” (Atlantida!?), străbunii aztecilor, ar fi trăit la origini pe o insulă. Călugărul spaniol Fra Diego Durin scrie, în lucrarea sa, „Istoria noilor teritorii indiene din Noua Spanie”, că triburile s-ar fi refugiat în grotele din „Aztlan și Tecolhuacan” după o catastrofă îngrozitoare. Patria lor inițială fusese Aztlan.

În acest articol vă prezint două măşti realizate de către cultura aztecă. Priviţi la ele… ce chipuri şi ce ochi bizari au ele, de parcă te gândeşti că ele reprezintă nişte roboţi / extratereştri, şi nu nişte oameni! De ce aztecii le-au reprezentat astfel?

1) Tezcatlipoca: mască a zeului vrăjitoriei şi a nopţii.

2) Craniu-mozaic turcoaz.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO