NASA a fotografiat o dronă extraterestră care părăseşte planeta Saturn! Un om de ştiinţă american spune că o navă spaţială gigantică, de 40.000 de km lungime, se află lângă Saturn!


inel SaturnMai multe imagini publicate de NASA par să arate cum un OZN a părăsit planeta Saturn, făcând ca unul dintre inelele sale să devină „dislocat”.

Nava spaţială NASA Cassini arată o anomalie ciudată în Inelul F – inelul cel mai îndepărtat al lui Saturn. Acest lucru i-a entuziasmat pe vânătorii de extratereştri, împreună cu renumitul site UFOSightingsDaily.com, care susţine că a fost vorba, categoric, de o navă extraterestră. Astfel, pe acel site putem citi următoarele:

„Se pare că un OZN stătea inactiv în inel când, deodată, a ţâşnit brusc. Acest OZN era, probabil, un fel de dronă, „nava-mamă” putând sta acolo de o perioadă nelimitată de timp”.

Bineînţeles, oamenii de ştiinţă nu vor accepta niciodată această posibilitate paranormală, aşa că au venit cu o altă explicaţie. NASA, de exemplu, spune că a fost vorba de o piatră mai mare (sic!) care se afla în inel şi apoi s-a dislocat. Inelele lui Saturn sunt formate din piatră, praf şi gheaţă.

Dar, dr. Norman Bergrun, un om de ştiinţă american, autorul cărţii „Creatorii inelelor”, a spus după mai multe cercetări că în jurul lui Saturn se găsesc 3 nave spaţiale extraterestre incredibile, cea mai mare dintre ele având o lungime de 40.000 de kilometri.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock