O specie extraterestră necunoscută a încercat să comunice cu omenirea, prin nişte mesaje ciudate transmise prin nava spaţială NASA Voyager 2, aflată la marginea sistemului nostru solar!


voyager-2NASA a dezvăluit un incident bizar în 2010, care ar putea fi o dovadă clară că există o specie extraterestră care încearcă să creeze legături de comunicare cu omenirea.

În anul  2010, Voyager 2 (o navă spaţială lansată de NASA la sfârşitul anilor ’70)  a devenit cea de-a doua navă creată de mâna omului care a părăsit sistemul nostru solar, după Voyager 1. Conform unui expert NASA, când Voyager 2 a ajuns în zona heliosferei (la limita sistemului nostru solar), nava ar fi transmis nişte comunicări bizare pe Pământ într-o limbă cu totul de neînțeles pentru oamenii de știință care le-au examinat.

Prima dată s-a presupus de către cei de la NASA faptul că Voyager 2 ar funcţiona defectuos, aşa că ei au făcut o verificare completă a sistemelor de pe nava spaţială. Totuși, nu s-a găsit nimic în neregulă la nava spaţială, cu excepția faptului că o componentă din sistemul de cod binar a fost schimbată. După mai multe investigații, nu s-a găsit nicio explicație alternativă cu excepția faptului că cineva sau ceva ar fi avut un control temporar asupra navei spațiale.

Modificările în codul binar au sugerat faptul că cineva a deteriorat în mod deliberat sau a încercat să modifice aspecte ale sistemului computerizat al lui Voyager 2. Asta înseamnă că asupra lui Voyager 2 s-a preluat controlul temporar de către „hackeri”. Totuși, e extrem de puţin probabil să fi fost vorba de hackeri de pe Terra, distanţa până la Voyager 2 fiind enormă, ci mai degrabă de „hackeri spaţiali”. NASA a avut nevoie de 3 săptămâni pentru a prelua înapoi controlul asupra sistemului informatic.

În mod oficial, NASA a recunoscut că nu are absolut nicio idee despre ce sau cine ar fi putut preluat controlul temporar asupra lui Voyager 2, dar totuşi nu e exclus să fie vorba de către o specie extraterestră.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO