O specie extraterestră necunoscută a încercat să comunice cu omenirea, prin nişte mesaje ciudate transmise prin nava spaţială NASA Voyager 2, aflată la marginea sistemului nostru solar!


voyager-2NASA a dezvăluit un incident bizar în 2010, care ar putea fi o dovadă clară că există o specie extraterestră care încearcă să creeze legături de comunicare cu omenirea.

În anul  2010, Voyager 2 (o navă spaţială lansată de NASA la sfârşitul anilor ’70)  a devenit cea de-a doua navă creată de mâna omului care a părăsit sistemul nostru solar, după Voyager 1. Conform unui expert NASA, când Voyager 2 a ajuns în zona heliosferei (la limita sistemului nostru solar), nava ar fi transmis nişte comunicări bizare pe Pământ într-o limbă cu totul de neînțeles pentru oamenii de știință care le-au examinat.

Prima dată s-a presupus de către cei de la NASA faptul că Voyager 2 ar funcţiona defectuos, aşa că ei au făcut o verificare completă a sistemelor de pe nava spaţială. Totuși, nu s-a găsit nimic în neregulă la nava spaţială, cu excepția faptului că o componentă din sistemul de cod binar a fost schimbată. După mai multe investigații, nu s-a găsit nicio explicație alternativă cu excepția faptului că cineva sau ceva ar fi avut un control temporar asupra navei spațiale.

Modificările în codul binar au sugerat faptul că cineva a deteriorat în mod deliberat sau a încercat să modifice aspecte ale sistemului computerizat al lui Voyager 2. Asta înseamnă că asupra lui Voyager 2 s-a preluat controlul temporar de către „hackeri”. Totuși, e extrem de puţin probabil să fi fost vorba de hackeri de pe Terra, distanţa până la Voyager 2 fiind enormă, ci mai degrabă de „hackeri spaţiali”. NASA a avut nevoie de 3 săptămâni pentru a prelua înapoi controlul asupra sistemului informatic.

În mod oficial, NASA a recunoscut că nu are absolut nicio idee despre ce sau cine ar fi putut preluat controlul temporar asupra lui Voyager 2, dar totuşi nu e exclus să fie vorba de către o specie extraterestră.


Lasă un comentariu