Conform fotografiilor NASA, în Soare a apărut un triunghi misterios. Iluzie optică sau altceva?


Dacă în articolul de ieri, 12-03-2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/un-posibil-obiect-artificial-gigant-se-ascunde-in-constelatia-taurului-oare-ce-o-fi/) prezentam o formă ciudată în Constelaţia Taurul, de data aceasta vom rămâne în sistemul nostru solar şi vom analiza ultimele fotografii cu Soarele, care provin de la Agenţia Spaţială Americană NASA. Aşadar, să spunem că e o sursă de încredere, deşi în NASA încrederea mea este foarte limitată. Priviţi cu atenţie fotografia din stânga articolului: în coroana Soarelui se poate observa foarte clar o gaură având forma unui triunghi! Se ştie că petele întunecate de pe Soare sunt zonele solare mai reci, aşa că în acel triunghi temperatura este mai coborâtă decât în restul Soarelui.

Mulţi o să spună că este o iluzie optică…dar, eu nu ştiu cum se face că aceste iluzii optice iau uneori forme foarte ciudate. Vorba cuiva: atunci când puteţi observa geometria în natură, atunci obiectul înfăţişează matematica în forma sa perfectă şi prezintă capacităţile sale cele mai puternice.

În concluzie: iluzie optică, „poartă stelară” sau alte explicaţii ezoterice. Sursa fotografiei este, aşa cum spuneam, site-ul NASA.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock