Teorie năucitoare a unui cercetător: „Cel de-al doilea război mondial a constituit o încercare camuflată a extratereştrilor de a cuceri planeta noastră”


Conform cercetătorului în ufologie, Len Kasten, cei de la nivelurile cele mai înalte ale guvernului ştiau că a existat o intervenţie a extratereştrilor în cel de-al doilea război mondial în ambele tabere. De fapt, pretinde cercetătorul, au existat dovezi credibile că războiul însuşi a constituit o încercare camuflată a extratereştrilor de a cuceri planeta folosindu-se de puterile Axei ca de pioni în ceea ce a reprezentat, în realitate, o confruntare cosmică.

Autorul spune că experimentele germane în domeniul călătoriei în timp au început, în anii 1920, cu asistenţa extratereştrilor. Astfel, în 1922, germanii au creat aşa-numita „maşină de zbor în altă lume”. În formă de farfurie zburătoare, era destinată să creeze un intens câmp electromagnetic cu scopul de a deschide un portal interdimensional către sistemul stelar Aldebaran, prin aceasta asigurând un canal pentru comunicaţiile extraterestre directe. Farfuriile zburătoare ale lui Hitler se bazau pe tehnologia antigravitaţională furnizată de extratereştri. Dacă forţele aliate nu ar fi distrus prin bombardamente fabricile germane, farfuriile ar fi ajuns să zboare şi aliaţii ar fi pierdut probabil războiul. În consecinţă, întreaga tehnologie uluitoare, care a rezultat din această încleştare eroică, a fost privită numai în termeni de aplicaţii militare.

În anul 1943, a avut loc Experimentul Philadelphia, cel care a implicat teleportarea oamenilor şi a unei nave a Marinei Statelor Unite, călătoria în timp şi invizibilitatea. Savantul Nikola Tesla a avut un rol decisiv în acest proiect. Ulterior, unul dintre participanţi a susţinut că experimentul a deschis un „portal temporal” care i-a permis unui grup de extratereştri ostili să ajungă pe Pământ. Desigur, acest incident fantastic trebuia să rămână secret. După război, serviciile secrete americane erau convinse că naziştii îşi mutaseră toate activităţile de cercetare şi dezvoltare în domeniul antigravitaţional la o bază din interiorul unui munte din Antarctica.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „Teorie năucitoare a unui cercetător: „Cel de-al doilea război mondial a constituit o încercare camuflată a extratereştrilor de a cuceri planeta noastră””

 1. Buna Lovendal.
  Poti comenta despre urmatoarea teorie, pentru ca tocmai am citit cartea lui Zecharia Sitchin , ,,Razboiul zeilor cu oamenii” si ,,A 12-a planeta”:
  Cum dezastrele naturale care se intampla pe pamant de cativa ani, unii le pun pe seama apropierii planetei x de pamant , nu cumva Anunaki au sosit deja pe pamant implinindu-se acei 3560 de ani ,
  iar razboiul asta din Ucraina, a fost pregatit de sfatuitorii de langa Putin la cererea sau indrumarea acestor asa zisi zei Anu + Enlil + Ninurta vs Marduck+Enkin ?
  Semnul Z de la rusi nu corespunde cu simbolul lui Marduck din vechime, iar cel cu crucea ( + ) la ucrainieni , corespunzand cu Enlil ?
  Nu cumva astia , au venit iar pe Tera si prin mijloace specifice lor au influentat Rusia si Putin sa inceapa iar un razbel intre ei prin interpusi ?
  Cum singurii care se pootriveau pentru ei care caracter de nebuni, au fost rusii , au inceput cu ei.
  Iar dincoace Europa America , au dat de un sistem democratic care nu doreste razboiul dar s-a marsat pe aparare. Aici s-a pozitionat Enlil, iar atacatorul si creatorul de probleme Marduck cu rusii. Acesta facand ce stia el mai bine inca de acum 15.000 de ani. Razboaie , distrugere , vrea puterea totala asupra pamantului,
  Astia poate au legaturi cu guvernele lumii, de care noi habar nu avem.
  Altfel de ce ar incepe rusii un asemenea razboi, care ii duce la distrugere. Putin a avut totul, influenta in europa, zacaminte, energie gaz, cat cuprinde, bani cu nemiluita.!!!
  La ce acest razboi…
  Am luat-o razna ?

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock