O femeie-cercetătoare dezvăluie secretul răpirilor extraterestre! „Alienii” sunt interesaţi în special de materialul genetic superior al celţilor, pentru a crea hibrizi!


extraterestri rapireSe pare că extratereştrii vizează Ţara Galilor, în încercarea de a recolta materialul genetic superior al galezilor (ce fac parte din celţi), cel puţin aşa susţine o „victimă a răpirilor extraterestre”, Hilary Porter, citată de portalul walesonline.co.uk. Femeia în vârstă de 67 de ani este privită de către mulţi ca fiind una ciudată, iar poveştile ei de necrezut, dar ea îi respinge pe toţi cei care îşi bat joc de ea, spunând că sunt „închişi la minte”.

Hilary Porter crede că o porţiune de drum din Ţara Galilor, cuprinsă între Swansea și Cardiff, este un „hotspot” de activitate a extratereştrilor. Ea a fost atât de traumatizată de răpirile ei extraterestre, încât i-a fost frică să se întoarcă în zona ei natală timp de patru decenii. Hilary spune că a fost răpită de atatea ori, încât a şi pierdut numărul lor.

Femeia mai este convinsă că extratereștrii sunt deja printre noi și doar guvernele continuă să păstreze la secret existenţa lor. „Ei știu ce se întâmplă, dar sunt total lipsiţi de putere pentru a-i opri”, a spus Hilary.

Prima răpire a femeii a avut loc în luna septembrie 1970, ea împreună cu soţul ei venind dintr-o vacanţă din Irlanda cu maşina. Deodată, brusc, ei s-au trezit la marginea oraşului Cardiff, neavând nicio idee cum au ajuns acolo. „A fost al naibii înfricoșător. Tocmai leşinasem și nu aveam nicio idee cum am ajuns acolo”, a spus femeia. „Nu m-am simţit deloc bine. Soțul meu spunea că trebuie să ne culcăm, dar nu puteam să-mi explic cum am ajuns acolo (…) Când am ajuns acasă să mă schimb, am găsit semne de aspirație triunghiulare pe stomac, urme de aspirație sânge”. Urmele au dispărut repede, iar abia peste 7 ani, Hilary şi-a amintit că ea a fost răpită într-o navă spațială hexagonală. Încet-încet, ea a început să-şi amintească toate detaliile răpirii. Având aceste detalii, ea a fost capabilă să deseneze tot ceea ce a văzut.

Pornind de la propria experienţă, Hilary a făcut mai multe cercetări asupra acestor diverselor răpiri şi a ajuns la concluzia că extratereştrii au ca țintă anumite „triburi” umane, datorită materialului genetic superior. Pe această listă se află triburile celtice din Țara Galilor, Scoția, Irlanda şi Bretania. Femeia mai crede că extratereştrii urmăresc prin aceste răpiri extragerea materialului genetic pentru crearea unor hibrizi umani.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO