Mormântul regelui dac Decebal se află ascuns într-o peşteră din apropierea Mănăstirii Tismana!?


La şcoală, am fost învăţaţi cum a murit Decebal, marele conducător al dacilor între anii 87 – 106 d.Hr: în timpul războiului cu romanii, este urmărit de cavaleria romană și, pentru a nu cădea viu în mâinile dușmanului, Decebal s-a sinucis. Se spune că Tiberius Claudius Maximus a fost ofițerul care a adus împăratului Traian capul și mâna dreaptă a lui Decebal.

Însă, conform unor informaţii inedite, luate dintr-o carte de ezoterism, capul şi mâna lui Decebal nu ar fi fost îndepărtate de pe trupul marelui conducător dac. Şi, mai mult decât atât, în zona Mănăstirii Tismana, într-o peşteră, se află o stâncă mare, după ea existând un mormânt misterios care ar fi nici mai mult nici mai puţin decât a marelui rege dac, Decebal, care este întreg, şi nu decapitat! În orice peşteră, există răcoare şi o temperatură constantă, aşadar condiţii ideale pentru păstrarea în bune condiţii a unui cadavru.

Mănăstirea Tismana este cel mai vechi așezământ monahal încă în funcțiune din Țara Românească, având o vechime de 6 secole şi jumătate, din timpul domniei lui Vlaicu Vodă (în jurul anilor 1364-1366). Foarte mulţi domnitori munteni au acordat o importanţă deosebită acestei mănăstiri, poate nu întâmplător… Oare în jurul acestei mănăstiri se ascunde mormântul lui Decebal, dar poate şi fabuloasa comoară de aur a regelui dac?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock