Anomalia gravitaţională din Antarctica: ce se află ascuns sub gheaţa eternă? Un asteroid? O bază secretă?


În decembrie 2016, oamenii de știință au descoperit un obiect uriaș ascuns sub gheața eternă a Antarcticii. Descoperirea a fost făcută în zona Wilkes Land, unde se află un loc anormal cu un diametru de aproximativ 300 de metri, la o adâncime de aproximativ 823 de metri. Descoperirea a fost numită anomalia gravitațională Wilkes Land și a fost descoperită într-un crater cu un diametru de 500 de kilometri, ca urmare a observațiilor de la sateliții NASA, făcute în anul 2006.

Mulți cercetători speculează că imensa anomalie este ceea ce a rămas dintr-un gigantic asteroid preistoric. Probabil că el era de 2 ori (sau, conform altor surse, de 6 ori) mai mare decât asteroidul care a distrus dinozaurii în urmă cu 65 de milioane de ani în urmă. Cercetătorii mai cred că acest corp ceresc a fost cel care a provocat catastrofa globală care a provocat extincția Permian-Triasic în urmă cu 250 de milioane de ani, când a murit 96% din viața marină și au dispărut aproximativ 70% din creaturile terestre.

Ca întotdeauna, teoreticienii conspirației sunt de altă părere. Mulți dintre ei cred că odată acest crater a fost fie o bază subterană a extratereștrilor, fie un refugiu secret al îngerilor căzuți din Biblie, fie chiar un portal către partea interioară a Pământului, unde există o lume separată (ipoteza Pământului gol şi locuibil).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO