Anomalia gravitaţională din Antarctica: ce se află ascuns sub gheaţa eternă? Un asteroid? O bază secretă?


În decembrie 2016, oamenii de știință au descoperit un obiect uriaș ascuns sub gheața eternă a Antarcticii. Descoperirea a fost făcută în zona Wilkes Land, unde se află un loc anormal cu un diametru de aproximativ 300 de metri, la o adâncime de aproximativ 823 de metri. Descoperirea a fost numită anomalia gravitațională Wilkes Land și a fost descoperită într-un crater cu un diametru de 500 de kilometri, ca urmare a observațiilor de la sateliții NASA, făcute în anul 2006.

Mulți cercetători speculează că imensa anomalie este ceea ce a rămas dintr-un gigantic asteroid preistoric. Probabil că el era de 2 ori (sau, conform altor surse, de 6 ori) mai mare decât asteroidul care a distrus dinozaurii în urmă cu 65 de milioane de ani în urmă. Cercetătorii mai cred că acest corp ceresc a fost cel care a provocat catastrofa globală care a provocat extincția Permian-Triasic în urmă cu 250 de milioane de ani, când a murit 96% din viața marină și au dispărut aproximativ 70% din creaturile terestre.

Ca întotdeauna, teoreticienii conspirației sunt de altă părere. Mulți dintre ei cred că odată acest crater a fost fie o bază subterană a extratereștrilor, fie un refugiu secret al îngerilor căzuți din Biblie, fie chiar un portal către partea interioară a Pământului, unde există o lume separată (ipoteza Pământului gol şi locuibil).


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock