Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Un şaman african ne dezvăluie istoria ascunsă a reptilienilor – cum au ajuns ei pe Terra în trecutul îndepărtat


Credo Mutwa, un şaman african şi bătrân înţelept, care a murit la 99 de ani, în anul 2020, a relatat o poveste remarcabilă și convingătoare a strămoșilor săi despre o „invazie extraterestră” care a distrus întreaga omenire și este rădăcina suferinței noastre. El ne-a spus că extratereştrii reptilieni (pe care îi numește Chitauli) sunt responsabili pentru dominația Pământului.

Informațiile lui Mutwa susțin ideile lui David Icke despre reptilienii de pe Terra (citiţi mai multe în acest articol: Reptilienii chiar conduc lumea? David Icke şi controversata sa teorie). Într-un interviu acordat mai demult, Mutwa a spus că „zulușii susțin că, în urmă cu mii și mii de ani, a apărut o rasă, asemănătoare șopârlelor, ale cărei indivizi își puteau schimba forma după bunul plac”. În rândul africanilor zuluşi există sute de povești care vorbesc despre o femeie-șopârlă, care era un fel de prinţesă-extraterestră, care se căsătorește cu un prinț zulu și creează o linie puternică de regi de trib.

Șamanul Zulu mai spune că Chitaulii au sosit pe Pământ în nave extraterestre sub formă de boluri uriașe, care făceau un sunet şi un foc teribil în cer. Chitaulii le-a spus oamenilor că ei erau zei puternici și că vor primi daruri incredibile de la zei. Acești așa-numiți zei, care arătau ca oamenii, dar erau mult mai înalți, aveau o coadă lungă și trei ochi, cel de-al treilea fiind unul roşu, în centrul frunţii lor. Extratereștrii aveau capacitatea de a comunica prin telepatie, de a muta obiectele cu mintea lor, de a vedea în trecut și viitor, precum și abilitatea de a călători în alte tărâmuri spirituale.


Lasă un comentariu